Gå til hovedindhold

Vægfliser Anabell Lyscreme Strålende 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Let Creme Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

312,16 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (216,78 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG19773

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Fliseformat: 30x60cm
Overfladeegenskaber: Strålende
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Vægfliser er en pryd til væggene i mange rum. De findes oftest i køkkenet eller badeværelset. Men der er også en række forskellige grunde til at dekorere væggene med flotte fliser lavet af sten eller porcelæn i entreen, i udestuen og sågar i stuen.

De 30 X 60 cm højglans vanilje vægfliser er meget nemme at lægge. Det store areal af hver enkelt flise har en beroligende effekt på væggen og dermed på hele rummet. Vægflisernes højglansmateriale ser elegant ud. Den vaniljefarvede flise er særdeles velegnet til vægdesign i mørkere eller meget store rum, såsom en trappe eller et venteværelse.

For at understrege den enkle skønhed ved den vaniljefarvede vægflise er det tilrådeligt enten at bruge den matchende fugemasse eller at vælge en kontrastfarve. Den kontrasterende farve skal forblive i det varme farveområde. En blanding med mørkebrun er for eksempel let at forestille sig.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.