Gå til hovedindhold

Vægfliser Bellinzona Creme Struktureret 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,80m² Farve: Creme Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte, Struktureret Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

298,00 kr.* per Pakke

Indhold: 1.26 Kvadratmeter (236,51 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55071

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Creme
Vare Antal
Pakke(r)
1.26
For blot et par år siden blev vægfliser kun brugt til effektivt at beskytte væggen. Dette er dog nu ændret og især de strukturerede Bellinzona vægfliser er et kærkomment højdepunkt på badeværelset. Dens matte og strukturerede overflade er nem at pleje. Badeværelsesfliser behøver ikke altid kun at være funktionelle. Du kan også kombinere skønhed og funktionalitet, som vist ved Bellinzona vægfliserne. Men ikke kun badeværelsesfliser kan skinne i dette look, for Bellinzona vægflisen kan selvfølgelig også finde sin plads i ethvert andet rum. Med en flisestørrelse på 30 x 60 centimeter kan den lægges hurtigt og er robust, fordi den er lavet af lertøj. Pris-ydelsesforholdet er overbevisende, for der er pakket 1,8 kvadratmeter i hver pakke. Den gode kvalitet mærkes senest, når udtrykket rettes op. Det betyder, at badeværelsesfliser er let affasede i kanten. Dette gør Bellinzona Structured vægfliserne til noget særligt. Denne vægflise fås i farveversionerne creme, hvid, antracit og kastanje. På den måde kan badeværelset for eksempel indrettes individuelt. Med dette store udvalg af farver kan selv flisen tilpasses rummets udseende. Disse badeværelsesfliser er dog ikke kun til badeværelset. Selv når den lægges i stuen, bevæger den sig dygtigt væk fra den traditionelle brug i køkkener eller badeværelser. Dette skyldes primært deres holdbarhed.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.