Gå til hovedindhold

Vægfliser Diamo Gra 20x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,08m² Farve: Grå Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Konkrete Optik Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 20x60cm Tykkelse: 9mm Funktioner: Ikke Rektificerer Produkt: Vægfliser Vægt: 15,7 kg

260,01 kr.* per Pakke

Indhold: 1.08 Kvadratmeter (240,75 kr.* / 1 m²)
Varenummer: LZ69619

På lager

Leveringstid 2-3 Uger

Farve: Grå
Vare Antal
Pakke(r)
1.08

Vægfliserne Diamo i grå er overbevisende produkter lavet af lertøj. Som vægbeklædning er de raffinementet til den perfekte stemning. Den lyse og matte overflade skaber luksus og et strejf af helt speciel elegance i ethvert badeværelse eller i rum, hvor vægfliser af denne kvalitet er værdsat. Diamo vægfliser er et særligt accentueret produkt, som vil vække lysten hos mange interesserede. Her finder den interesserede aktuelle fliser til enhver vægbeklædning og disse fliser kan fint kombineres. Denne kvalitet resulterer i mange mulige anvendelser i erhvervslivet såvel som i den private sektor.

Disse produkter er værdifuldt tilbehør og fuldender planlægningen i ethvert fugtigt rum og på vægge, hvor hygiejne og renlighed vægtes højt. Fliser er indbegrebet af lang levetid, og disse fliser ser ikke kun meget ideelle ud i det udlagte område, men de viser også smag. Farven er efterspurgt i dag, og den ser meget lys ud. Den ser ikke kold ud, men kun meget venlig. Matte overflader skaber en vis varme, og disse fliser ser meget hjemlige ud. De glaserede kanter rettes ikke, og det betyder, at glasuren er bevaret på kanterne som et særligt træk. Dermed opnår denne flise en optimal lægning med fuger. Den mat glitrende glasur ser elegant og livlig ud. Disse vægfliser har de bedste kvalitetsegenskaber.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.