Gå til hovedindhold

Vægfliser Fashion Frundlæggende Flise Beige 25x75cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,125m² Farve: Beige Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Konkrete Optik Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 25x75cm Tykkelse: 9,2mm Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Frundlæggende Flise Produkt: Vægfliser

200,41 kr.* per Pakke

Indhold: 1.125 Kvadratmeter (178,14 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88734

På lager

Leveringstid 6-8 hverdage

Farve: Beige
Vare Antal
Pakke(r)
1.125

De rektangulære badeværelsesfliser Fashion Beige bringer et frisk pift til ethvert badeværelse, uanset om de påføres som fremhævede striber eller bruges til at dekorere en hel væg. Disse badeværelsesfliser fås i to varianter - en i farve, med bølgemønster og en i beige. Den farverige vægflise er meget tiltalende med farverne blå, grå, antracit, sand, hvid og beige. Disse kan fint kombineres med de beige fliser.

Fashion vægflisen er lavet af mat keramik, som gør at den forbliver diskret i baggrunden og ikke påtrængende. Flisen er 9,2 mm tyk og måler 25 x 75 cm. Dette er en kalibreret flise, så de er konsistente i deres mål. Der er forskellige lægningsmuligheder. Afhængig af lægningsretningen kan der opnås forskellige effekter. Lægges på langs, kan de bølgede badeværelsesfliser bruges til at skabe en kant, der giver badeværelset sin egen rummelighed. I store badeværelser kan fliserne også lægges vandret, hvilket skaber ideen om et vandfald på væggen. Badeværelsesfliserne er rektangulære og gør smalle rum bredere, når de lægges på tværs. Lodret lægning kan strække lave rum ud. Afhængigt af lægningsteknikken er modevægflisen velegnet til ethvert badeværelse. Der er ingen grænser for individuelle designønsker for at give badeværelset et moderne udtryk.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.