Gå til hovedindhold

Vægfliser Gloria Hvid Måtte 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Hvid Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

260,01 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (180,56 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG19776

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Fliseformat: 30x60cm
Overfladeegenskaber: Måtte
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Vægfliserne af høj kvalitet fås i hvid og i størrelsen 30 x 60 cm. Flisernes overflade er mat. Dens tykkelse er 10 mm. En pakke vægfliser er nok til at lægge 1,44 m². En komplet palle dækker 46,08 m². Fliserne er kalibreret.

Keramiske vægfliser er ikke kun æstetiske, men også meget funktionelle og nemme at pleje. De er derfor perfekte til private, halvoffentlige og offentlige områder. For at bevare kvaliteten bør vægfliserne rengøres regelmæssigt med et egnet produkt. Efter at have valgt det rigtige rengøringsmiddel påføres det. Det skal så træde i kraft for at opnå en høj effektivitet. Rengøring kan også understøttes af børster eller mikrofiberbetræk. Børster tilsat slibekorn er ret uegnede. Inden det løsnede snavs tørrer, skal det fjernes, vaskes væk eller støvsuges. Sæberester, metalafskrabninger, urinbelægninger, kalk- eller rustaflejringer kan fjernes med sure rengøringsmidler.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.