Gå til hovedindhold

Vægfliser Gloria Hvid Strålende 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Hvid Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

260,01 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (180,56 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG19772

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Fliseformat: 30x60cm
Overfladeegenskaber: Strålende
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Disse klassiske, tidløse og skinnende vægfliser er ideelle til alle badeværelser, der skal virke større. En flise, der kan opgraderes med en ekstra dekorativ kant.

På grund af den kalibrerede produktion har hver af disse vægfliser en garanteret ensartet størrelse. Det betyder, at fliserne straks produceres i format og med 90 graders kanter efter brændingsprocessen.

Med denne metode kan fliselæggeren opnå en minimum fugebredde på 1,5 til 2 mm. Resultatet vil være et absolut rent udseende. På den måde minimerer de også vedligeholdelsesindsatsen, fordi de små huller gør, at der kan samle sig langt færre smudspartikler.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.