Gå til hovedindhold

Vægfliser Iasos Hvid Bølgepap Rektificerer


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Hvid Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte, Bølgepap, Struktureret Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 9mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

352,39 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (244,72 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TG18431

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Hvid
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Denne vægflise lavet af højkvalitets keramik og i hvid er et absolut must til det moderne badeværelse. De store fliser kan nemt lægges på enhver væg. Alternativt kan beklædningen på badekar og brusere også fremvises rigtig godt hermed. Fliserne er lavet rektangulære. Bearbejdningen kan ske stående såvel som liggende. Den liggende variant giver et mere roligt billede.

På grund af den lille korrugering i flisen fremstår væggen ikke bar og hvid, men skinner i varme toner. Vægfliserne sammenføjes normalt med en lys fugemasse. Dette sikrer, at fliserne kan vedligeholdes optimalt. Til hjørner og kanter kan fliserne nemt justeres med en fliseskærer, det samme gælder kanter. Overfladen på de smarte vægfliser kan nemt rengøres med konventionelle rengøringsmidler. En dampstråle kan også bruges til store områder. På den måde bliver fliserne hygiejnisk rene.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.