Gå til hovedindhold

Vægfliser Meyrin Sand 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,80m² Farve: Sand Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

289,81 kr.* per Pakke

Indhold: 1.26 Kvadratmeter (230,01 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55076

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Sand
Vare Antal
Pakke(r)
1.26

Store formater og et lyst look er det første indtryk af Meyrin vægfliser i farven sand. Disse stentøjsfliser til ædle vægbeklædninger er visuelt meget attraktive, og den ønskede elegance skabes i overfladen. Vægfliser som denne model skaber et magisk og elegant udtryk i mange opholdsrum og rum. Disse fliser er meget overbevisende i deres visuelle effekt, og at lægge dem er meget effektivt og nemt med disse formater. Vægfliser af denne kvalitet er populære produkter, der skaber den nødvendige stemning i mange rum i dag. Det er simpelthen elegant at tilbyde skinnende vægge, der gør dette produkt populært og beviser en særlig smag.

Med Meyrin vægfliserne skabes rigtig gode elegante overflader, som med den lyse farvesammensætning får lokaler til at se meget eksklusive ud. Det er en vægbeklædning til mange tænkelige områder. Uanset om det er i den kommercielle eller private sektor, er disse fliser populære og populære. Disse fliser er udbedret, så kanterne er lidt ru og denne effekt bliver tydelig ved udlægning. En næsten sømløs installation er derfor tænkelig og dette danner den optimale overflade for disse formater. Den højkvalitets og robuste overflade er mat. Dette look ser stilfuldt ud, og den lyse farve giver venlige indtryk. Disse stentøjsvægfliser med betegnelsen Meyrin er effektive som visuelt tiltalende vægbeklædninger.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.