Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Capone Sølv


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Sølv Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 15x15mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 0,83 kg Antal Stykker: 1

96,11 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (1.067,89 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88774

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sølv
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Egenskaber for Capone glasmosaikserien Stenstørrelsen på Capone glasmosaikflisen er 15x15 mm. Overfladen af stenene er blank. Glasmosaikflisen Capone kommer som måtte med måttestørrelse 30x30cm. Stenene er lavet af glas med en tykkelse på 4 mm. En måtte af sten svarer til et areal på 0,090m². Farvevarianter af Capone glasmosaikserien Capone glasmosaikken er sølvfarvet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.