Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Wichita Sølv Glitter


Anvendelsesområde: Bad, Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Sølv Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Metal Optik Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende, Tumlede Fliser / Ark Størrelse: 30,2x32,7cm Et Ark: 0,099m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,87 kg Antal Stykker: 1

68,54 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (685,40 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33059m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sølv
Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Moderne vægdesign med glasmosaikfliser i glitterlook

Wichita glasmosaikflisen i sølvglimmer udfolder sin dekorative effekt ikke kun i køkkener og badeværelser. Den dekorative, glitrende overflade giver også sove- og opholdsområder en særlig stemning. Med hensyn til hygiejne, holdbarhed og nem pleje er vægfliser overlegne i forhold til al anden beklædning. Glasmosaikfliser med glitteroverflade er en trend inden for stuedesign. Med dem kan der skabes både subtile designs med en let struktureret overflade og stærke kontraster med iøjnefaldende farver.

Glasmosaik - fleksibelt boligdesign

Glasmosaikker blev allerede brugt af romerne til design. De er aldrig gået af mode. De er nemme at flytte. Fliser med en glitrende overflade kan også bruges som dekorativ vægbeklædning i stedet for billeder og tapet. Overfladens struktur forstærker den dynamiske effekt af de dekorative, smukt glitrende vægfliser. Sammenlignet med konventionelle fliser er en glasmosaik med en glittereffekt kendetegnet ved mere individualitet, sofistikering og glans. Glasmosaikfliser Wichita glitter tilføjer et strejf af glamour til hjemmet. Designet opnået med glasmosaikfliser er lige så individuelt som designerens smag. Elegante, mørke flimrende fliser giver dine egne fire vægge en stilfuld klubatmosfære.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.