Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Lyonel Old Træ Brick


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Brun Format: Rektangulære Materiale: Glas Optic: Imiteret Træ Specialitet: Miljøglas Størrelse: 31x48mm, 31x98mm, 31x148mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 6mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 1,16 kg Antal Stykker: 1

85,68 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (952,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34568

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Brun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Med glasmosaikfliserne kommer Lyonel Brick individualitet ind i huset. Det er specielle fliser, der fås i forskellige udgaver. På den ene side kan størrelsen af de enkelte tessærer variere. Kunden kan på forhånd vælge, hvilken størrelse stenene skal have. Der er også et fint udvalg af farver. Lyonel Brick fliserne fås i grå, rosa, beige og brun. En flisemåtte har mål på 30 x 30 cm. Materialerne anvendt i disse fliser er glas og Ecoglas. Der er selvfølgelig også valget mellem en mat eller en blank fliseoverflade.

På grund af det lidt ekstravagante design kan denne flise bruges til adskillige rum. Terrassen, indgangspartiet, udestuen eller måske badeværelset eller køkkenet? Brugeren kan selv bestemme, hvor de smukke mosaikfliser kommer til deres ret.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.