Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Valetta Træstruktur Morkbrun


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Brun, Morkbrun Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Imiteret Træ Specialitet: Miljøglas Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,79 kg Antal Stykker: 1

58,86 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (654,00 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33653

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Morkbrun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaikfliserne Valetta træstruktur mørkebrune kan lægges hurtigt og nemt. Selvfølgelig skal den person, der lægger disse fliser, være fortrolig med dem og ideelt set endda være dygtig til dem. Disse fliser er i øjeblikket meget trendy takket være deres træstruktur. Mosaikfliserne kan udmærket lægges som border. For at gøre dette skal kunden blot adskille fliserne fra gitteret Fliserne er en glasmosaik, der passer perfekt ind i ethvert badeværelse.

Der er ingen grænser for kreativiteten ved lægning. Brugeren kan slippe dampen med den og blot lægge glasmosaikken. To eller tre rækker fliser kan lægges til lægning som border. Dette kan også gøres nemt og hurtigt. Trælooket er et must-have for alle på badeværelset, køkkenet eller stuen. Med sådanne fliser bliver det nemmere og flottere at indrette badeværelset vidunderligt. Vi kan varmt anbefale glasmosaikken.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.