Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Nelson Hvid Gra Brun


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Grå, Brun, Hvid Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 20x20mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,093m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Skridsikker, Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 0,59 kg Antal Stykker: 1

29,06 kr.* per Ark

Indhold: 0.093 Kvadratmeter (312,47 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34194

På lager

Ikke længere tilgængelig

Farve: Brun

Glasmosaikflisen Nelson i hvid gråbrun er en fremragende gulvbelægning på badeværelset. De er velegnede som en helt gennemgående variant samt til at bryde op mellem ensfarvede gulvfliser. Disse mosaikfliser ser lige så godt ud på væggen. Her bruges de ofte til håndvaskpaneler og til væggen. De er velegnede til indendørs og udendørs brug samt til vådrum.

Mosaikfliserne er lavet af glas. De små mosaikker sidder godt fast på bærematerialet. To mønstre er tilgængelige. Stenene påføres ikke i sorterede farver men i en farverig blanding. Dette giver en praktisk struktur. Du skal ikke passe på, hvordan de enkelte måtter passer. De kan alle godt kombineres. Måtterne kan nemt skæres til til kanter og hjørner. Selv individuelle mosaiksten kan skæres ud. En plan overflade er nyttig til lægning. Små forhøjninger kan godt kompenseres af de enkelte små mosaikker. En hvid fugemasse er bedst til at lukke fugerne på disse mosaikfliser. Dette påføres få dage efter limning.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.