Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Sølv Uni 25x25x4mm


Anvendelsesområde: Bad, Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Sølv Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Metal Optik Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,2x32,7cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,84 kg Antal Stykker: 1

88,66 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (886,60 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33274m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Sølv
Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Universal flise i moderne stil

Ekstremt smarte og meget anvendelige fliser. Ideel som blikfang på badeværelset. Uanset om det er i brusebadet, over håndvasken eller på en bar væg; flisen giver et godt billede overalt. Den kan også bruges i køkkenet som backsplash.

Der er ingen grænser for personlig kreativitet med mosaikfliser. Begge måtter med kun samme farve kan bruges eller guld kan kombineres med sølv. Alle efter egen smag.

På grund af den blanke overflade ser flisen meget elegant og moderne ud. Ideel til hverdagsbrug, da materialet er nemt at tørre af og meget nemt at pleje. Derudover giver materialetypen den en smart charme. Glas er tidløst og passer overalt.

Samlingen af måtterne viser sig at være let og velegnet til enhver hobby gør-det-selv. Da flisen leveres på måtter, er der ingen grund til møjsommeligt at klæbe på de enkelte små fliser. Måtterne kan nemt fastgøres til fliseklæberen.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.