Gå til hovedindhold

Gulvfliser Castor Konkreteoptik 60x120cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Grå Format: Rektangulære Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Skridsikkerhed: R9 Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 60x120cm Tykkelse: 10,5mm Funktioner: Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Skridsikker Produkt: Gulvfliser

356,86 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (247,82 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88712

På lager

Leveringstid 6-8 hverdage

Farve: Grå
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Er du på udkig efter gulvfliser med betonlook, er fliserne fra Castor-serien i grå det rigtige valg. Fliserne matcher et moderne stueinteriør og fuldender et opholdsrum. Fliserne fås i farven grå. Farverne er tidløse og byder på mange kombinationsmuligheder med moderne eller klassiske møbler.

Gulvfliserne er glaserede, oprettede og velegnede til lægning på gulvvarme. Med en rektangulær flisestørrelse på 60 x 120 cm kan fliserne lægges hurtigt og nemt. Varerne er lavet af porcelænsstentøj og har en robust tykkelse på 10,5 mm. Takket være flisetykkelsen modstår flisen i betonlook dagligt slid. En forudsætning for et stabilt gulv er dog, at fliserne lægges professionelt. Gulvfliserne fås i pakkestørrelse. Der leveres 1,44 m² fliser pr. pakke. Betonlook fliserne har en mat overflade og kan på forespørgsel leveres i grå og lysegrå. Hvis du vil sætte specielle accenter med gulvfliserne, kan du lægge lysegrå og grå fliser sammen med et betonlook. Det er selvfølgelig op til kunden, hvilket look der passer til vedkommende.

Onlineshoppen besvarer gerne spørgsmål, og kunderne kan få mere at vide om tilgængelighed og mulige ordremængder hos kundeservice. Kundeservice hjælper dig gerne med at finde andre produkter og rådgiver dig gerne om farvevalg, robusthed og mulige anvendelser.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.