Gå til hovedindhold

Gulvfliser Galilea Uglaseret R10B Antracit 60x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,08m² Farve: Antracit Format: Kvadratisk Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Skridsikkerhed: R10/B Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 60x60cm Tykkelse: 9mm Funktioner: Uglaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Naturlig kant Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Gulvfliser

298,00 kr.* per Pakke

Indhold: 1.08 Kvadratmeter (275,93 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55135

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Antracit
Fliseformat: 60x60cm
Vare Antal
Pakke(r)
1.08

Gulvfliserne Galilea er i farven antracit. Det er uglaserede gulvfliser med mat overflade. Flisen er i formatet 60x60cm.

Takket være skridsikkerheden R10B kan gulvfliserne udmærket bruges i våde områder. Så den kan også monteres på badeværelset. Derudover er der tale om et frostsikkert produkt, som derfor også kan installeres i kølehuse.
Gulvvarme er heller ikke noget problem for Galilea-flisen.

Gulvfliserne er alsidige og er lavet af robust porcelænsstentøj. Den matte overflade forhindrer, at små ridser ses direkte. Med en slidstyrke på 4 er det også en flise med en meget slidstærk overflade. Støvsugere, koste og mopper kan bruges til rengøring. Med en tykkelse på 9 mm er Galilea gulvfliserne ret brudsikre. Det kan nemt installeres af hobbyfolk.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.