Gå til hovedindhold

Gulvfliser Galilea Uglaseret R10B Gra 30x30cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1m² Farve: Grå Format: Kvadratisk Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Skridsikkerhed: R10/B Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Tykkelse: 8mm Funktioner: Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker, Naturlig kant Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Gulvfliser

245,85 kr.* per Pakke

Indhold: 1 Kvadratmeter
Varenummer: ZF55130

Ikke længere tilgængelig

Farve: Grå
Fliseformat: 30x30cm

Gulvflisen Galilea er grå. Det er uglaserede gulvfliser med mat overflade. Flisen er i formatet 30x30cm.

Takket være skridsikkerheden R10B kan gulvfliserne udmærket bruges i våde områder. Så den kan også monteres på badeværelset. Derudover er der tale om et frostsikkert produkt, som derfor også kan installeres i kølehuse.
Gulvvarme er heller ikke noget problem for Galilea-flisen.

Gulvfliserne er alsidige og er lavet af robust porcelænsstentøj. Den matte overflade forhindrer, at små ridser ses direkte. Med en slidstyrke på 4 er det også en flise med en meget slidstærk overflade. Støvsugere, koste og mopper kan bruges til rengøring. Med en tykkelse på 8 mm er Galilea gulvfliserne ret brudsikre. Det kan nemt installeres af hobbyfolk.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.