Gå til hovedindhold

Gulvfliser Madeira Antracit Semi Poleret 60x120cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,44m² Farve: Antracit Format: Rektangulære Materiale: Porcellanato Optic: Konkrete Optik Overfladeegenskaber: Lappato Fliser / Ark Størrelse: 60x120cm Tykkelse: 12mm Funktioner: Kalibreret, Rektificerer, Glaseret, Egnet gulvvarme, Frost-sikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Gulvfliser

453,71 kr.* per Pakke

Indhold: 1.44 Kvadratmeter (315,08 kr.* / 1 m²)
Varenummer: HT88454

På lager

Leveringstid 6-8 hverdage

Farve: Antracit
Fliseformat: 60x120cm
Vare Antal
Pakke(r)
1.44

Madeira gulvfliserne imponerer med deres interessante struktur, som ser meget livlig ud og hjælper med at visuelt designe et rum og runde det af på en attraktiv måde. Disse gulvfliser fås i farverne brun, antracit, lysegrå og hvid, så denne indretning nemt kan tilpasses til en lejligheds behov. Disse livlige gulvfliser ser særligt godt ud i stuen, men fliserne vækker også røre i en entre eller en kommerciel entré.

Disse gulvfliser er polerede, hvilket skaber en spændende effekt. De er lavet af slidstærkt porcelænsstentøj, så de er ikke kun velegnede til stuen, men også perfekte som gulvbelægning i en travl offentlig bygning. I stuen eller gangen viser disse fliser sig at være et interessant modspil til enhver indretning. De er blevet kalibreret og glaseret. I stuen kan fliserne også godt bruges, hvis der er lagt gulvvarme. De tager ikke stød og leder også varmen meget godt.

Disse fliser er det optimale og moderne alternativ til tæpper.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.