Gå til hovedindhold

Metro Vægfliser Creme Måtte 10x30cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1m² Farve: Creme Format: Rektangulære Materiale: Keramik Optic: Metro Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 10x30cm Tykkelse: 8mm Funktioner: Ikke Rektificerer, Glaseret, Naturlig kant Produkt: Vægfliser

289,81 kr.* per Pakke

Indhold: 1 Kvadratmeter
Varenummer: TG19517

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Creme
Fliseformat: 10x30cm
Overfladeegenskaber: Måtte
Vare Antal
Pakke(r)
1

Metro vægfliser fås i cremefarve. Overfladen er mat, flisernes størrelse er 10 x 30 cm. Tykkelsen er 8 mm. En pakke indeholder 34 vægfliser. De er glaserede og lavet af lertøj. Vægfliser er perfekte til alle områder i hjemmet, hvor hygiejnen er af stor betydning.

De bruges til indretning eller vægbeklædning. Deres store fordel er, at ingen væsker absorberes. Derudover kan de rengøres nemt og hurtigt. Metrofliser kan lægges i mange variationer og mønstre. Det er selvfølgelig også muligt at designe en ensartet overflade.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.