Gå til hovedindhold

Metro Vægfliser Morkbrun Facette 10x20cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1m² Farve: Morkbrun Format: Med Facet, Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Metro Specialitet: Metro fliser med facet Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 10x20cm Tykkelse: 7mm Produkt: Vægfliser Vægt: 12,25 kg

304,71 kr.* per Pakke

Indhold: 1 Kvadratmeter
Varenummer: LZ69474

På lager

Leveringstid 3-4 Uger

Farve: Morkbrun
Fliseformat: 10x20cm
Vare Antal
Pakke(r)
1

Metro facetslebne vægfliser er glaserede og har en blank finish. Disse fliser fås i creme, sort, hvid og rød. Dens tykkelse er 7 mm, størrelsen er angivet som 7,5 x 15 cm og 10 x 20 cm. De flotte fliser er lavet af lertøj.

Fordelene ved stentøjsvægfliser inkluderer nem håndtering og deres antistatiske effekt. Derudover er de ikke kun lugtfri, men også neutrale i emissioner. De er også gode til at lagre varme. Passiv rumkøling finder sted om sommeren. Om vinteren gemmer de strålevarmen fra solen og sikrer afslappet komfort i hele lejligheden.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.