Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Calypso Blå


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Blå Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 30x30mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 31,8x31,8cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 4mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 3mm Vægt: 0,89 kg Antal Stykker: 1

118,46 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (1.184,60 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33158m

På lager

Ikke længere tilgængelig

Farve: Blå

Moderne mosaikfliser sikrer et afslappet look på hver væg. Den højkvalitets glas Calypso mosaikflise i blå er robust og ser stadig lige så strålende ud efter mange år, som den gjorde på den første lægningsdag. Derfor er de det ideelle alternativ til tapet og træpaneler på væggen. Den attraktive glasmosaik Calypso har en blank overflade og glitrer derfor i hvert lys. Derfor inspirerer nye lysspil i rummet igen og igen i alle rum, der er udstyret med glasmosaikfliserne Calypso.

Calypso fliseserien fås i forskellige farver, så disse fliser også kan lægges i kombination som backsplash. Farvenuancerne fremtryller et strejf af legende elegance i både nye og gamle bygninger, som sikrer en hjemlig, moderne atmosfære på badeværelset, i køkkenet eller i festlokalet. Glasmosaikfliserne Calypso i blå er nemme at lægge takket være mesh-teknologien, så selv et stort rum skinner i ny pragt inden for få timer. Alle glasmosaikfliser er nemme at vedligeholde. En let sæbeopløsning er tilstrækkelig til hele glasflisens bagplade, og alle mosaikfliser ser strålende friske ud igen.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.