Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Imiteret Træ Selvklæbende Reynosa Brun


Anvendelsesområde: Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Brun Format: Kvadratisk Materiale: Aluminium, Metal Optic: Imiteret Træ Størrelse: 50x50mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,093m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 0,39 kg Antal Stykker: 1

66,31 kr.* per Ark

Indhold: 0.093 Kvadratmeter (713,01 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33926

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Brun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.093
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Reynosa brune mosaikfliser med et mat trælook er selvklæbende og kan fastgøres til væggen uden ekstra materiale. Det er meget nemt at fastgøre fliserne, da de har et selvklæbende lag på undersiden. Det betyder, at der ikke skal blandes yderligere lim. Fliserne har en tykkelse på 4 mm og er meget robuste. Metalet i træ-look er nemt at vedligeholde.

De enkelte mosaiksten er firkantede og har en størrelse på 50 gange 50 mm. En hel mosaikmåtte er 0,093 kvadratmeter. Disse mosaikfliser fås i farverne grå og brun at vælge imellem. Måttedimensionerne på 30,5 x 30,5 cm er ideelle til vægoverflader. Denne type selvklæbende mosaikfliser skaber et godt indeklima og er ideel til indendørs brug. Disse vægfliser er ikke nødvendigvis egnede til udendørsarealer eller til våde områder.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.