Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Natursten Coronel Selvklæbende Emperador


Anvendelsesområde: Bad, Køkken, Indendørs område, Stue, Ikke Egnet Til Våde Områder Farve: Emprador, Brun Format: Variabel, Rektangulære Materiale: Natursten, Marmor Optic: 3D-Optik Størrelse: 15x50mm, 15x40mm, 15x60mm Overfladeegenskaber: Måtte, 3D, Struktureret Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,093m² Tykkelse: 4-6mm Funktioner: Selvklæbende Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Vægt: 1,12 kg Antal Stykker: 1

85,68 kr.* per Ark

Indhold: 0.093 Kvadratmeter (921,29 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33942

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Brun
Vare Antal
Måtte/Mats
0.093
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

De selvklæbende Coronel Emperador naturstenmosaikfliser giver et højkvalitetslook og er et naturprodukt. Disse fliser giver med deres rektangulære form et meget naturligt mønster og disse fliser er meget nemme at arbejde med, fordi de er selvklæbende. Overfladen er mat og giver en naturlig glans. Naturligheden af dette produkt opnås gennem den struktur, som denne flise bevarer på overfladen. Mosaikfliser her er beregnet til indendørs brug, og disse naturstenmosaikfliser er ikke egnede til våde områder. Med brugen af naturstenmosaikfliser som vægfliser opnår du en ædel stemning, da disse højkvalitetsfliser fremhæver dit interiør endnu bedre. Strukturens naturlighed og karisma ser altid up-to-date ud og gør dette produkt til en af vores topsælgere.

Produkter, der skaber naturlighed og en ædel overflade, er en trend i dag. Brugeren får et produkt, der skaber den ønskede effekt af elegance i sin struktur og sin karisma gennem naturstenen. Især med hensyn til spild og mønster er disse fliser velegnede til økonomisk lægning. Her kan du bestemme, hvilket formål disse fliser tjener, og dermed opnår du en forøgelse af din egen boligstemning. Coronel er navnet, og dette produkt overbeviser også med sin lette forarbejdning med den egenskab, at disse naturstenmosaikfliser er selvklæbende. Det betyder, at bearbejdning også er mulig præcist og effektivt.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.