Gå til hovedindhold

Stribete Glasmosaik Fliser Brun Beige Skifer Mix


Anvendelsesområde: Svømmepøl, Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Permanent Vådt Område, Stue, Bruser Farve: Brun, Beige Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 25x25mm Overfladeegenskaber: Strålende, Stribet Fliser / Ark Størrelse: 30,5x32,5cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 4mm Slidstyrke: Slidstyrke 1 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 2mm Vægt: 0,76 kg Antal Stykker: 1

55,13 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (551,30 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33062m

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Beige
Tykkelse: 4mm
Vare Antal
Måtte/Mats
0.1
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Denne optisk fortryllende firkantede glasmosaik er ideel til det kreative design af badeværelser, køkkener, stuer, swimmingpools og wellnessområder. Denne mosaik imponerer med sin unikke farvekombination af brun og beige og et stribet mønster, der giver overfladen en legende effekt. Måttestørrelsen på denne mosaik er 30,5x32,5cm, de enkelte tesserae er 2,5x2,5cm store og 0,4cm tykke. Glasmosaikken er limet på en måtte, hvilket bidrager rigtig godt til nem forarbejdning.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.