Gå til hovedindhold

Swimmingpool Mosaik Pazifik Klistret På Papir


Anvendelsesområde: egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Blå Format: Kvadratisk Materiale: Glas Specialitet: Klistret på papir Størrelse: 20x20mm Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 32,7x30,5cm Et Ark: 0,094m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Swimmingpool Mosaik, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 0,65 kg Antal Stykker: 1

26,82 kr.* per Ark

Indhold: 0.094 Kvadratmeter (285,32 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34523

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Vare Antal
Måtte/Mats
0.094
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vores fliser til din swimmingpool: Den intense blå vil forvandle poolen til en attraktiv våd, fordi vandet får en vidunderlig klar farve. På lang afstand ser det ud, som om du har taget Stillehavet med dig hjem. Det er mosaikfliser, der er papirlimet til individuelle måtter, så de hurtigt kan lægges i hånden. Dette kræver ikke kun en professionel hånd. De firkantede måtter er nemme at lægge i poolen. Stoffet kan skæres med en kniv og justeres til den ønskede størrelse.

På grund af materialet er fliserne nemme at rengøre. Glas kan nemt renses for snavs, fordi det har en glat overflade. Snavs har ingen chance for at komme ind i sprækkerne. Overflademønsteret er mat. Vores poolfliser er naturligt skridsikre, hvilket gør dem velegnede til våde områder, som kunderne efterspørger af swimmingpoolfliser. Eksperter taler om en klasse fire slid. Derudover er de frostsikre og frostsikre, så de kan lægges indendørs og udendørs.

Blå mosaikfliser til indendørs eller udendørs pool. Papirlimning gør skæring lettere for håndværkeren. Takket være glasoverfladen kan de rengøres hurtigt.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.