Gå til hovedindhold

Trappeprofiler i rustfrit stål

Sikkerhed først: trappeprofiler reducerer risikoen for at glide

Du er sikkert bekendt med problemet med trappenesninger. Trappetrinnet bliver en fare hurtigere end forventet. Mange husstandsulykker er forårsaget af glatte trapper. Det er værd at investere i stærke trappeprofiler, så trinkanten ikke falder så stejlt ned og også har trip- og trinbeskyttelse. Du bør ikke vælge nogen profiler til din trappe, men først og fremmest være opmærksom på kvalitet og førsteklasses udførelse. Trappeprofiler er blandt genstande, der udsættes for et højt slidniveau, de bruges jo i de fleste tilfælde dagligt. En høj kvalitet beskytter mod hurtig slid af profilerne og sikrer, at du vil nyde produktet på lang sigt.

Trappeprofiler i rustfrit stål af høj kvalitet giver langvarig sikkerhed

Brug trappeprofiler lavet af stærke materialer, der rent faktisk beskytter trinkanten. Rustfrit stål har vist sig her. Rustfrit stål giver ikke kun enorm stabilitet, de har også tillid til, at sådanne profiler er endnu lettere at rengøre, og at de holder. En anden væsentlig fordel er det visuelle aspekt, som understøttes af rustfrit stål på trinets kant. Med rustfrit stål giver du stilfulde elementer, der visuelt forbedrer dit hjem. Som en trinkant beskytter materialet også mod at bryde profilen og tilbyder en stærk og sikker løsning. Hvis du beslutter dig for trappeprofiler, behøver du dog ikke møjsommeligt købe dem selv og samle dem i forskellige isenkræmmere. Bestilling af de ønskede profiler forenkler indkøb og leverer den nye trinkant direkte til dig på den adresse, du har angivet. Dette vil spare dig ekstra tid og penge.

Stol på sikkerheden gennem stærke trappeprofiler i hjemmet eller på kontoret

Hvis du nogensinde har gået ned ad trappen barfodet eller i sokker, ved du, hvor let det er for folk at miste fodfæstet. Ikke kun kan du blive involveret i en alvorlig ulykke på denne måde. Besøgende, gamle som unge, drager også fordel af skridsikre profiler til din trappe. Selvfølgelig kan trinkanten skærmes ikke kun hjemme, men også på kontorer. Beskyt dine medarbejdere og kunder og tilbud dem trappeprofiler, der scorer point med deres udseende og sikkerhed. Den enkle installation og den enorme stabilitet giver yderligere fordele, der ikke kan ignoreres.

Det rigtige trin til offentlige bygninger

Offentlige bygninger eller forretningslokaler har et endnu større antal mennesker, der i gennemsnit bruger trapperne hver dag. I modsætning til private opholdsrum skal der på dette tidspunkt stilles et højere sikkerhedsniveau for at beskytte ældre eller skrøbelige kunder og ansatte. Du bør derfor ikke vente længe, i stedet stole på trappeprofiler, der giver den bedste beskyttelse, du kunne ønske dig lige fra starten. Trinnet af rustfrit stål viser sig også at være et ideelt valg i offentlige bygninger og virksomheder eller forretningslokaler. Det er især mærkbart her, at varianten i rustfrit stål sikrer høj stabilitet og forhindrer trinkanten i konstant at skulle fornyes. I stedet investerer du i en langsigtet løsning, der også vil spare dig penge.

Let udskiftning af trappeprofiler i rustfrit stål

Skulle trinnæsningen alligevel vise tegn på slid efter et stykke tid og skulle udskiftes af visuelle eller sikkerhedsmæssige årsager, er en hurtig udskiftning tilgængelig og kan let vedhæftes. Trappeprofiler, der er beskyttet af en rustfri stålstrimmel, er også et vigtigt referencepunkt for det menneskelige øje. På denne måde er trinkanten klart afgrænset, og det er lettere for folk at bruge trappen, selv under dårlige lysforhold. Matchende endehætter til trappeprofiler i rustfrit stål fuldender det samlede indtryk af høj kvalitet. Trinkanten er endda specielt godkendt til arbejdsområder, der har en øget risiko for at glide. På denne måde kan risikoen for at glide på trapper undgås med en billig investering.