Gå til hovedindhold
Køb online i: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Mosaikfliser overvældende variationMed over 1700 forskellige mosaikfliser vi kan tilbyde dig en overvældende Tilbyd en række individuelle mosaikker i specialforhandlerkvalitet. Udover stentøjglaseret, uglaseret, poleret, keramik og glas finder du også naturstenmosaikker i forskellige kombinationer og materialer som marmor, granit, skifer, kalksten, kvartsit, onyx, stensten og travertin. Vi sender dig gerne Mosaikmønster med posten, så du kan vælge mosaikfliser på stedet i dine egne værelser og med de eksisterende lysforhold. For eksempel oprette Mosaikfliser med trælook en naturlig stemning på grund af den vildledende virkelige træoverfladestruktur. Ikke alle mosaikfliser er egnet til alle anvendelsesområder. For eksempel er glasmosaikker uegnede til udendørsarealer såsom altaner eller terrasser, mens mosaikfliser i porcelæn stentøj kan klare vejrets høje krav (sollys, temperatursvingninger, fugtighed, frostbestandig).

Mosaikfliser i opholdsområdet

Hvis du vil give dit boligmiljø en særlig eksotisk atmosfære, så er der utallige designmuligheder tilgængelige for dig med mosaikfliser som f.eks. glasmosaik. Disse farverige, skinnende materialer til mosaikfliserne kan se tilbage på en lang tradition, fordi romerne allerede vidste, hvordan de skulle give stuer eller badeområder en unik charme med mosaikfliser eller glasmosaik, og hvordan de kunne give dem et betagende udtryk med badeværelsesfliser eller stue fliser. Selv i dag har mosaikfliser, glasmosaik, badeværelsesfliser eller stuefliser ikke mistet noget af deres fængslende skønhed, og der er utallige mennesker, der engagerer sig i design af stuer med de ekstravagante ornamenter af mosaikfliser , glasmosaik, badeværelsesfliser eller stuefliser Anvendelige tilgængelige og mosaikfliser forbløffer mange seere. Badeværelsesfliser, glasmosaik, mosaikfliser og stuefliser - Forskellige designmuligheder

Mosaikfliser i mange variationer

I dag er mosaikfliser fremstillet af forskellige materialer.
Produktsortimentet af mosaikfliser strækker sig fra glasmosaik, naturstenmosaik til marmor eller metalmosaik. Anvendelsesområderne for mosaikfliser er meget forskellige. Den klassiske variant af mosaikfliser er integrationen af mosaikstenene som badeværelsesfliser på badeværelset og våde celleområder. På denne måde kan du skabe et smagfuldt design med badeværelsesfliser, der viser personlig smag og stil. Nogle af farverne på mosaikfliserne er særligt effektive i badeværelsesfliser. En kornblomstblå tone i badeværelsets fliser skaber en maritim flair og minder om lyden af havet. Hvis du elsker de mere eksotiske badeværelsesfliser, skal du bruge orientalske toner til mosaikfliser og falde tilbage på guld- eller orangefarvede badeværelsesfliser. På grund af den meget forskellige indretning af de enkelte mosaikfliser kan den rumlige aura og stemning i dit badeværelse ændres efter dine egne ønsker. Væggene kommer også til sin ret med mosaikfliser eller glasmosaik som stuefliser. Som et særligt højdepunkt kan du bruge badeværelsesfliserne eller stuen til at skabe figurer eller lignende designelementer og dermed give dine værelser en vidunderlig visuel accent. Mosaikfliser som badeværelsesfliser i swimmingpoolområdet resulterer også i en betydelig berigelse af værelserne. Hvis du foretrækker noget lidt mere minimalt, så kan du bruge badeværelsesfliser og stuefliser som dekorative elementer. Badeværelse fliser eller stue fliser er ideelle som dekorative kanter. På grund af den individuelle sammensætning og design er badeværelsesfliser eller stuefliser af glasmosaik en personlig og værdifuld one-of-a-kind. Stue fliser vidner om smag og sans for stil.

Glasmosaik - et helt specielt materiale

Badeværelsesfliser eller stuefliser af glasmosaik tiltrækker særlig opmærksomhed. Glasmosaikkens lysende og skinnende egenskaber er særligt effektive i lysfyldte rum som badeværelsesfliser eller fliser i stuen. Glasmosaik er også velegnet som badeværelsesfliser til bruserum. Glasmosaik fås både i en mat og en blank version som stue fliser. Glasmosaik skaber vidunderlige effekter i alle rum, selv som en stue flise. Uanset om det er en glasmosaik som en stribet eller flerfarvet struktur eller en glasmosaik med en perlemorbelægning, er glasmosaik en storslået overfladedekoration, især til stue fliser. For elskere af mosaikfliser forkælet med luksus kan sortimentet også udvides til at omfatte glasmosaik med guldeffekt som stue fliser. Glasmosaik er et produkt af høj kvalitet med en glat struktur, som er vidunderligt velegnet som badeværelsesfliser eller fliser i stuen. De ønskede farvepigmenter i glasmosaikken blandes med noget kvartssand og smeltes sammen ved 1000 grader Celsius. Dette skaber en farvet glasmosaik, som er ideel som mosaikfliser som f.eks. Badeværelsesfliser eller stuefliser. Men mosaikfliser eller glasmosaikker bliver også mere og mere populære som stuefliser. Så mange designelementer kan gengives på gulvet eller på væggen med mosaikfliser eller glasmosaik, som tiltrækker stor opmærksomhed. Mosaikfliser som stuefliser eller badeværelsesfliser er også så populære, fordi de er lette at passe. Mosaikfliser kan også fantastisk integreres i rummet som dekorative vægbeklædninger i form af stue- og badeværelsesfliser.

Valg af mosaikfliser, glasmosaik, badeværelsesfliser eller vægfliser
Uanset om du vælger mosaikfliser som glasmosaik eller som badeværelse og stue fliser , med mosaikfliser finder du et Eldorado af designmuligheder. Glasmosaik er lige så velegnet som badeværelsesfliser eller stuefliser og mosaikfliser er også blevet en uundværlig del af køkkenområdet. Mosaikfliser er et universelt dekorationsmateriale og kan som glasmosaik bruges overalt, for eksempel som stue fliser. Stue fliser eller badeværelses fliser dækker kurver eller søjler perfekt. Stue fliser og badeværelsesfliser af glasmosaik kan integreres vidunderligt.