Gå til hovedindhold

Stue fliser

Fliser til stuer nyder stigende popularitet.

Ikke underligt, for stue fliser kombinerer individuelt design med langtidsholdbar funktionalitet.

Hos Mosafil finder du et stort udvalg af stuefliser i forskellige størrelser, former og designs.

Vi har aktuelle tendenser som fliser med trælook i vores sortiment samt natursten og porcelæn stentøj med forskellige overflader og farver i størrelser som 60x60cm eller 30x90cm. Hos Mosafil finder du også muligheden prøvefliser , som vi med glæde sender til dig med posten. Så du kan vælge stue fliser på stedet i dine egne værelser og med de eksisterende lysforhold i fred. Stue fliser er et populært byggemateriale både som vægdekoration og / eller som gulvbelægning. Især gulvfliser i stuen er velegnede til gulvvarme på grund af deres bedre varmeledningsevne og er lettere at vedligeholde end parket.

Besøg vores onlineshop eller vores showroom i Hamborg!

Udover stue fliser tilbyder Mosafil også matchende mosaikker.

Boden, Wand, Fliesen, Küche, Küchenspiegel, Metro, Newyork, Styl, Design

Stue fliser


Stue fliser

Med gulvfliser kan du give din stue et moderne design og fokusere på let rengøring og gulvpleje. I modsætning til trægulve tilbyder fliser mange fordele og er mere stabile, bæredygtige og modstandsdygtige. Hvis der for eksempel falder en drink på gulvfliserne, kan du simpelthen tørre skaden op i stuen og behøver ikke bekymre dig om, at fliserne selv bliver beskadiget i processen. På grund af de mange forskellige materialer og forskellige overflader af gulvfliser har du altid mulighed for at skabe et fokuseret træudseende ikke med et trægulv, men med fliser. Men stengulve af marmor eller granit har også deres charme og giver som gulvfliser i stuen et meget elegant look med et strejf af luksus. Mens fliser tidligere tilbød lidt spillerum i design og derfor sjældent blev brugt i stuen, er variationen af designs steget, og du kan lægge gulvfliser i stuen uden at gå på kompromis med det udseende, du ønsker. På grund af de optimale ledende egenskaber er gulvfliser velegnede i kombination med gulvvarme og kan lægges over varmeledningerne.

Fliserne varmes hurtigt op og sikrer en behagelig temperatur i stuen,
samt varme fødder, hvorigennem du opretholder dit helbred og forklarer dig selv meget mindre end når du går på et koldt gulv. Hovedfokus i din beslutning om gulvfliser i stuen er designet. Du kan vælge fliser i et lyst og mørkt design, med et kornet look eller i et trælook, og så kan du altid skelne mellem sten og træ look til gulvfliser. Sammenlignet med det ægte parket- eller trægulv, såvel som i forhold til laminat, tilbyder fliser meget bedre egenskaber i stuen og modstår den daglige høje belastning og belastning.

Med alle fliser er det vigtigt

at du beslutter dig for at få dem lagt af en specialist og dermed sikre, at gulvfliserne er lige. En professionel fliselægger er din kontakt til et moderne og praktisk gulv i stuen, så dine møbler i stuen kan placeres lige og uden at vippe på gulvfliserne, svarer samlingerne til din æstetiske opfattelse og fliserne selv overlader intet til være ønsket. Du finder gulvfliser til enhver smag, og du kan bestille de forskellige fliser billigt og nemt online. Især i et rustikt, landligt eller luksuriøst interiør i stuen er gulvfliser et rigtigt insidertip med en uforlignelig effekt. Du kan indstille farve accenter mellem de enkelte fliser ved at bruge en alternativ farve på fugemassen, når du fugter gulvfliserne i stuen og genererer en kontrast til fliserne. Med en speciel skæreindretning til fliser er opdeling af større gulvfliser mulig, hvilket giver dig mulighed for at lægge dem helt op til væggen og helt dække din stue med gulvfliser.

Boden, Wand, Fliesen, Küche, Küchenspiegel, Metro, Newyork, Styl, Design

Stue fliser


Fliser er særligt velegnede til at holde dyr, men også i husstande med små børn.

Uanset hvor noget spildes over gulvfliserne og bringer din stemning i stuen i fare, vil du blive vundet af et gulv, der er lagt med fliser. Alt er væk med et enkelt stryg er ikke bare et reklameslogan, det gælder også i høj grad gulvdesign med fliser. Din stue vil på ingen måde fremstå mindre hyggelig og varm, men vil fremstå i et ædelt design gennem gulvfliserne og vise dig enorme fordele med hensyn til brug og rengøring. Lad specialisterne lægge fliserne og vælge de gulvfliser, der er ideelle til din stue og matcher indretningen i stuen. Om du har tendens til træoptik eller natursten til fliser til gulvet i stuen eller fliser i et design baseret på natursten, har ingen indflydelse på de positive egenskaber ved gulvfliserne i stuen. Du finder forskellige attraktivt designede gulvfliser til ethvert behov.