Gå til hovedindhold

Cement look fliser en udødelig stilIndstil urbane accenter med fliser i cementudseende

Vægfliser og gulvfliser i cementdesign er meget populære på grund af deres originale, puristiske og minimalistiske udseende. Indretningen med cementfliser lader vægge og gulve fremstå uklædte, hvilket giver badeværelset eller køkkenet et industrielt og loft-lignende præg. Cementpaneler i forskellige størrelser og designs er ligetil og æstetiske.


Du kan vælge cement-look fliser i et lysegråt design eller vælge cementfliser, der er designet med de fineste ornamenter. I urbane, industrielle og puristiske leveformer har især store cementplader, der er spændt sammen uden synlige samlinger, sejret. I modsætning til cement uden overfladebehandling er gulvfliser med cementudseende lette at rengøre, og takket være deres finporede overflade er de ideelt beskyttet mod fugt. Dette er især fordelagtigt, hvis du vil dække badeværelset eller køkkenet med fliser i cementudseende. Store cementfliser bruges i stigende grad til gulvdesign i opholdsrum. Cementpaneler giver også masser af muligheder for at realisere usædvanlige byideer, når det kommer til individuelt vægdesign. Uanset om det er beton- eller cementfliser, er rektificerede kanter ideelle til lægning uden store fugemellemrum. I shabby chic er en kombination af cement-look fliser som gulvfliser eller vægfliser i harmoni med træpaneler eller antikke møbler.

Når du designer gulve med fliser med cementlook, er det bedst at foretrække store formater,

mens du også kan designe væggene med mindre cementpaneler. Den tørre og snavsbestandige overflade er baseret på et omhyggeligt udvalg af materialer til fremstilling og en overfladebehandling, der skaber en glat struktur. Cement-look fliser er populære og æstetisk tiltalende, hvis overflade ser beskadiget ud og viser tegn på forvitring. Da det i dette tilfælde kun er et specielt og menneskeskabt design af cementfliserne, begrænser den optiske ruhed slet ikke holdbarheden, modstandsdygtigheden og let rengøring.