Gå til hovedindhold

Keramiske fliser til alle rum

I dag dækker betegnelsen keramik produkter fremstillet af ler, stentøj, porcelænsstentøj og andre mineralske materialer, der kommer på markedet med færdige overflader. Det betyder, at størstedelen af ​​de gulv- og vægfliser, der almindeligvis findes i detailhandelen, er keramik. Keramiske fliser kendes allerede fra oldtiden. Disse fliser er kendetegnet ved deres dekorative overflader med en lang række farver og mønstre.

Keramiske fliser til hvert værelse


Keramiske fliser, især porcelæn stentøj, bruges i boligarealer såsom badeværelser, køkkener eller gange, hvor der er efterspørgsel efter fugtbestandige væg- og gulvbelægninger. Keramiske fliser er også efterspurgte til stuer, vinterhaver, trapper og udendørsarealer. Der tilbydes forskellige formater og designs fra små fliser til store fliser. Keramiske mosaikfliser, keramiske fliser i trædesign, retro keramiske fliser eller keramiske fliser i natursten, men også billeder af keramiske fliser er meget populære. Moderne teknologier sikrer meget holdbare overflader af de keramiske fliser og permanent farve med konstant farveglans. Udvalget til keramiske fliser er enormt. Faktisk kan et helt hus designes med forskellige vægfliser og gulvfliser, herunder trapper, terrasse og altan. Moderne keramiske fliser kan behandles og lægges meget godt. Du finder passende keramiske fliser til områder med forskellige belastninger, f.eks. Også til erhvervsbygninger eller garagen.

Det rigtige valg til keramiske fliser


Det er vigtigt at foretage det rigtige valg af keramiske fliser til hvert værelse eller udendørs område. De forskellige brugsklasser hjælper dig med dette. Belastningen på overfladerne er kendetegnet ved slidklassen. Klassifikationer 1 til 2 identificerer kun vægfliser, slidklasse 3 står for gulvfliser, der er egnede til barfodet områder som f.eks. Badeværelset, og klasse 4 er velegnet til høje krav. Skridsikkerhed er meget vigtig for keramiske gulvfliser. Skridsikkerheden for gulvfliser skal markeres mindst med R10 eller bedre fra R11. Hvis du vil kombinere forskellige dekorative keramiske fliser i rummet, skal du sørge for, at de har samme format og tykkelse samt den samme slidstyrke og skridstyrke. Keramiske væg- og gulvfliser er også gode til indendørs luft og hygiejne. Keramiske fliser forurener ikke rumluften, er for allergikere og lette at passe. Hvis leddene lukkes med mugresistent fugemasse, kan svampe og allergiske stoffer næppe slå sig ned.