Gå til hovedindhold

Marmorfliser i stuen

Naturstenfliser lavet af fin marmor

giver et luksuriøst præg og en meget stilfuld stemning på badeværelset, i køkkenet og også i stuen eller på gangen. Som væg- eller gulvfliser imponerer naturstenfliser af marmor ikke kun med deres individuelle og yndefulde design, men kommer også med produktegenskaber af høj kvalitet. Hvis du foretrækker den bedste kvalitet og høj modstandsdygtighed til gulvfliser, vil du være begejstret for marmor naturstenfliser og kan vælge disse gulvfliser i meget forskellige versioner, overflader og designs. Der er lyse og mørke naturstenfliser lavet af marmor som gulvfliser, samt vægfliser, der matcher gulvet.


Edel Marmor

Marmor natursten fliser

fremkalde et elegant look og lade værelserne skinne med et strejf af luksus. Gulvfliser af marmor er meget lette at passe og kommer med en silkeagtig eller meget stærk glans. Afhængigt af overfladebehandlingen kan naturstenfliser af marmor have meget forskellige effekter og understøtte Middelhavets udseende eller wellness -stemningen i badeværelset og er individuelt baseret på dine ideer. Når det kommer til farverne, er der ingen grænser for valget af marmorgulvfliser, og du kan vælge mellem de lyse, brune eller grå-sorte segmenter.
Naturstensfliser af marmor, hvis overflade er poleret til højglans, fint satineret eller fint slebet, er et særligt blikfang. Patineret marmor samt naturstenfliser i antikt design sikrer entusiasme og giver dig som gulvfliser mulighed for at understrege din stemning i den stil, du ønsker. Marmor er blødere end andre naturstenfliser, men dette har ingen indflydelse på gulvflisernes modstandsdygtighed og kraftige brug. Med marmorgulvfliser kan du også stole på lige kanter og et ensartet design eller på naturlige brudte kanter på gulvfliserne og dermed understrege Middelhavet, landdistrikterne eller antikke chic med naturstenfliser. Fra hvid til brun til sort tilbyder marmorgulvfliser dig en bred vifte af designideer, som du kan implementere med de bedste naturstenfliser og implementere din idé om et hyggeligt og hjemligt hjem.

Nyttige oplysninger

Du kan bestille marmorgulvfliser online til lave priser og få dem leveret direkte hjem til dig. Hvis du ikke har erfaring med at lægge gulvfliser, kan du stole på en professionel fliser til at lægge dine fine marmor naturstenfliser og få arbejdet udført af en specialist. Resultatet lader intet tilbage at ønske og giver dig mange muligheder for at skabe et gulv i et elegant design med marmor og designe dit hus eller lejlighed med et luksuriøst udseende. Med hensyn til rengøring og pleje kræver marmorgulvfliser ikke nogen særlig indsats, men kan let rengøres og vedligeholdes permanent med specielle plejeprodukter til naturstenfliser. I tilfælde af lyse og porøse naturstenfliser er det tilrådeligt at være særlig forsigtig med farvede væsker som te eller rødvin og undgå kontakt med gulvfliserne i marmor.