Gå til hovedindhold

Metal look fliser til elegante designs

Metal look fliser til elegante designs med industriel charme


"Ægte" metal er ikke egnet til gulv- eller vægfliser og vil korrodere ved kontakt med fugt. Med vores stållook -fliser og individuelle metalfliser kan du designe gulve og vægge industrielt og individuelt. Metallooket giver store og små værelser en særlig aura og kombinerer dit ønske om en ekstraordinær livsstil med eksklusive detaljer.

Hvorfor metal look fliser?


Gulvfliser med metallook er lavet af natursten eller porcelænsstentøj og lægges derfor på samme måde som naturstenfliser med andre overflader. Metal-look fliser giver dine værelser et strejf af modernitet, hvis blikfang ikke er møblerne, men frem for alt flisebelægningen. Gulvfliser med metallook eller stållook er autentisk modelleret på metallet og afslører ikke ved første øjekast, at det er en efterligning og ikke en flise af metal. Du kan vælge forskellige "metaller" i kategorien metal-look fliser og f.eks. Vælge ædelstål-look fliser, rustikke metal-look fliser eller palladium design gulvfliser. Metalfliser kan se nye eller gamle ud, have et brugt udseende på grund af deres overflade og kan vælges i forskellige farver.

Især fliser med stållook med et strejf af rustfilm er absolut trendy og vælges af individualister til industrielt design. Uanset om det er gulvfliser eller vægfliser, skaber metaludseendet en unik charme og har en positiv effekt på stemningen. Metal look fliser bestemmer rummet og kan kombineres med forskellige natursten eller træ look fliser. Overfladen er glat, hvilket har en positiv effekt på rengøring og gør det let at rengøre gulve og vægge. I området Meltall-fliser finder du fliser med stållook, der minder om børstet rustfrit stål og perfekt kan kombineres med beslag i rustfrit stål. Kobber og jernfarver er også populære til metal-look fliser og er særlig populære i industrielle stilarter og i individuelle rum.