Gå til hovedindhold

Porcelæn stentøj fliser til hvert værelsePorcelæn stentøj fliser til hvert værelse

Med porcelæn stentøjsfliser får du en særlig høj kvalitet i huset. Porcelæn stentøj fliser er særligt kendetegnet ved deres høje hårdhedsgrad og høje holdbarhed. De fyres ved en meget høj temperatur, hvilket giver dem deres særlig høje stabilitet. Uglaserede porcelæn stentøj fliser findes ofte i industriområder, mens glaserede porcelæn stentøj fliser er mere velegnede til det dekorative design af værelser. På grund af deres natur er disse porcelæn stentøjsfliser meget fugtbestandige og derfor også meget velegnede til brug og lægning i udendørs områder. For eksempel kan du lægge porcelæn stentøjsfliser på terrassen eller altanen. En særlig skridsikker overflade gør også denne type fliser ideel til lægning på en lang række forskellige gulve.

Feinsteinzeugfliesen

Design og indretning af porcelæn stentøj

Porcelæn stentøj fliser fås kommercielt i mange forskellige varianter. Et væld af farver og designs gør disse fliser ideelle til fugtige og sanitære rum af enhver art. Porcelæn stentøjsfliser kan lægges på gulvet såvel som på væggen og fås i mange forskellige størrelser i isenkræmmere og specialbutikker. Udvalget af gulv- og vægfliser spænder fra smalle fliser med en bredde på kun omkring 10 cm til 15 cm til store gulvfliser med en bredde på 60 cm eller endda 80 cm. Og der er også et ekstremt farverigt udvalg af porcelæn stentøjsfliser med hensyn til design, lige fra forskellige blanke ensfarvede fliser i sort, hvid, brun, grå eller blå til usædvanlige dekorationer med trælook, metallook eller naturstenlook. Korrekt pleje af porcelæn stentøjsfliser øger også dette produkts holdbarhed. Du bør derfor kun bruge de plejeprodukter, der er beregnet til denne type fliser, til at rengøre fliseoverfladen.

Mosaikfliser, et blikfang i porcelænsstentøj

Uanset om det er gulvfliser eller vægfliser, omfatter de forskellige typer af porcelæn stentøj fliser forskellige mosaikfliser. Disse lidt mindre porcelæn stentøj fliser, limet til måtter, er af samme høje kvalitet som de større varianter og også meget dekorative. De er også ideelle til lægning i sanitære og fugtige rum og fås også i mange forskellige designs i butikkerne. Uanset om det er med en blank overflade, med et metallook eller med et trælook, med denne type fliser får du ikke kun enorm holdbarhed og robust kvalitet, men også et visuelt ekstremt attraktivt produkt, som du kan sætte visuelle accenter i ethvert rum, mens du ønske. Glasmosaikfliser kan også bruges til at skabe et attraktivt vægdesign. Disse fliser har en særlig skinnende overflade og skaber en særlig elegant stemning i alle rum. Derudover tilbyder de mange lyse farver ved brug af glasmosaikfliser mange muligheder for kreativt rumdesign.