Gå til hovedindhold

Granitfliser

Hvad er granitfliser?

Mange vil med garanti kende til ordsproget, "Så hårdt som granit", hvilket er præcis det, der kommer til kernen i sagen. Granit er en natursten, der blev skabt af størknet lava. Ifølge Mohs-skalaen er dens hårdhedsgrad 6-8, hvilket betyder, at granit er en af ​​de hårdeste sten. Skalaen går fra 1 til 10. Denne hårdhed skyldes den langsomme afkøling under jorden og ophobning af glimmer, feltspat og mineraler.

Granitfliser med til mange områder

På grund af det unikke korn er granitfliser ikke kun populære udendørs, men der kan lægges granitfliser i hele huset. På grund af sin hårdhed er denne unikke natursten også velegnet som bordplade i køkkenet eller som trappe. De mulige anvendelser er forskellige, hvormed granitfliser kan bruges i hele huset. Uanset om det er på badeværelset, i indgangspartiet eller endda i stuen, skaber denne natursten en unik leveoplevelse. Granitfliser giver hvert værelse sin egen flair, uden at det er slidt op. En sten der tåler meget og ikke slides, frem for alt er den absolut let at passe.

Let pleje og langvarig

Det er præcis fordelene ved granit, frem for alt kan den slibes igen og igen. Granitfliser vil være friske og se ud som nye, selv efter mange år. Samtidig er denne natursten med sin glatte overflade stadig smudsafvisende, og derfor bruges den også ofte udendørs. Vigtigst af alt er der granit over hele verden, hvilket forklarer de mange facetter af dets udseende. Granitfliser skaber et naturligt mønster, der ser lige så smukt ud selv efter mange år, som om fliserne var nye. Granitfliserne kan formes ved blot at slibe dem, så de passer ind i hvert hjørne. Granit er også så populær, fordi den er så let at arbejde med. Hårdt, men let at forme, dette gør granit til en enestående smuk natursten.