Gå til hovedindhold

Vægbeklædning med forskellige former

I vægbeklædningen på og i huset har du

en række muligheder og kan arbejde med forskellige mursten eller fliser. Vægsten giver et naturligt look og får huset til at se meget harmonisk og hjemligt ud. For at understøtte de visuelle fordele ved vægbeklædningen med høj kvalitet er en professionel installation af vægbeklædningen eller fliserne nødvendig. Når du beslutter dig for et design eller et materiale til vægbeklædningen, er der ingen grænser for din fantasi, og du har mulighed for at arbejde med forskellige former og overflader, samt forskellige accenter og lade vægbeklædning eller fliser blive et iøjnefaldende.En stor fordel ved vægbeklædning er

let rengøring takket være en vaskbar overflade. Glaserede fliser og murværk er velegnede til udendørs brug og kan modstå alle vejrforhold. Men selv i fugtige rum er fliser den primære vægbeklædning med fordele. Ud over facadens udvendige design kan vægbeklædning også bruges til at sætte dekorative accenter inde i huse og lejligheder og understrege visse områder. Stenlooket skaber en hyggelig middelhavsstil og er en meget moderne og innovativ vægbeklædning i entreer eller i stuen.

Der er forskellige grunde til fordel for murværk og fliser som vægbeklædning

og i betragtning af materialernes yderst modstandsdygtige kvalitet og bæredygtighed skal man sikre vægbeklædningens levetid. Når det kommer til fliser, kan du til enhver tid vælge en modernisering med et nyt farveskema og har derfor valgt en vægbeklædning, der kan tilpasses enhver ny livsstil og alle præferencer for et design. Hvis du bruger vægbeklædning, bør du tænke på forhånd, når du beslutter dig for designet og kun vælge vægbeklædningen, hvis du er sikker på den attraktive effekt og er klar over, at vægbeklædning er permanent vægbeklædning og kun kan fjernes med besvær. I stedet for gips kan mursten give huset et rent og individuelt, klassisk eller tidløst tegl- eller sandstensudseende og, hvis det er installeret korrekt, endda understøtte de varmeisolerende egenskaber.


Bad-Fliesen

Vægbeklædning lavet af natursten

Tapet og gips spiller ikke længere en stor rolle i vægbeklædning,

som kun for få år siden gav dem primær betydning. Mens fliser tidligere kun fandtes i badeværelser eller i køkkener, har forskellige overflader og former samt de kreative behandlingsmuligheder øget mulighederne for brug og gjort fliser til en ofte brugt vægbeklædning. Både fliser og murværk er vandafvisende og beskyttende vægbeklædning. Fliser kan let vaskes af med en fugtig klud eller rengøres med en Kärcher. Hvis fliser og vægbeklædning bruges til at dekorere den udvendige facade, kan tilsmudsning af facaden ved hjælp af fliser og vægbeklædning udelukkes, og der kan ydes et aktivt bidrag til varmeisoleringen. Fliser og murværk er vægbeklædningen for dig, hvis du har høje krav til kvalitet og effekt, til materialet og designet.

Det er tilrådeligt at få mursten og fliser installeret af en specialist

og professionelt fastgjort til underlaget. Da vægbeklædning og fliser er permanent vægbeklædning, bør du ikke gå på kompromis, når det kommer til at montere dem og stole på professionalisme fra en specialist.