Gå til hovedindhold

Vægfliser Cadiz Konkreteoptik Gra Måtte 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,80m² Farve: Grå Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Konkrete Optik Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

304,71 kr.* per Pakke

Indhold: 1.26 Kvadratmeter (241,83 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55063

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Grå
Fliseformat: 30x60cm
Vare Antal
Pakke(r)
1.26

Vægflisen Cadiz betonlook grå mat imponerer med tekniske fordele og den autentiske effekt af en betonoverflade. De er lavet af lertøj og opfylder de højeste designstandarder. Vægfliser fra Cadiz-serien fås i en række attraktive farver og giver rummene en hyggelig, indbydende, lys atmosfære med bløde, pudrede kridtnuancer.

Væg- og badeværelsesfliser Cadiz med et mat betonlook tilbyder en bred vifte af designmuligheder

De rettede badeværelsesfliser giver mulighed for en række muligheder for moderne vægdesign. En stor fordel ved vægflisernes matte overflade er, at snavs og/eller fingeraftryk ikke er synlige. Vægfliser Chadiz kan hygiejnisk rengøres hurtigt og nemt. De reserverede farvenuancer, som fliserne er tilgængelige i, kan harmonisk kombineres med næsten alle gulvfarver. Individuelle, smagfulde accenter kan sættes med fugerfarver såvel som kombinationen af forskellige farver og dekorativt boligtilbehør.

Kombinationsmuligheder giver hver lejlighed unikhed

Takket være deres unikke karisma ligner vægfliser i betonlook en storslået del af et spektakulært naturlandskab. Væg- og badeværelsesfliser Cadiz betonlook mat er det perfekte supplement til en landlig stil. De er velegnede til at designe en moderne bylejlighed samt til vægbeklædning i lejligheder i landlige omgivelser. Vil du give din bylejlighed et naturligt præg, vil du gøre et rigtig godt valg med vægfliser fra Cadiz fliseserien. Vægfliserne kan bruges i en lang række områder - i gangen, i stuen og selvfølgelig i køkkenet.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.