Gå til hovedindhold

Vægfliser Skyros Creme 25x50cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,5m² Farve: Creme Format: Rektangulære Materiale: Keramik, Stentøj Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 25x50cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

349,11 kr.* per Pakke

Indhold: 1.5 Kvadratmeter (232,74 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55017

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Creme
Vare Antal
Pakke(r)
1.5

Skyros vægfliserne i creme måler hver 25x50 cm. Det specielle er ikke kun den resulterende rektangulære grundform på fliserne, men også flisernes moderne design. Skyros fliserne kan bruges både som gulv- og vægfliser til indendørs brug.

En mat overflade er særligt overbevisende i designet af disse Skyros væg- og gulvfliser. Hver af Skyros-fliserne, der måler 25x50 cm, er lavet af stentøj og er 8,5 mm tykke. Derudover er fliserne rettet op, så de alle matcher nøjagtigt i størrelsen. Så du kan gå ubekymret til værks, når du skal dække dit gulv eller dine vægge og ikke skal regne med dårlige overraskelser. Dette vil i høj grad forenkle proceduren, især når du lægger fliserne. Men opretningen af flisepladerne er ikke kun en stor fordel ud fra et praktisk eller funktionelt synspunkt, det ser også rigtig godt ud og fremhæver gulvflisernes flotte design.

Du kan også uden tøven bruge Skyros fliserne på dit badeværelse eller toilet. Især i disse rum har den rektangulære, let aflange form på gulvfliserne eller vægfliserne Skyros (25x50 cm) en særlig forlængende effekt og forstørrer dermed rummet optisk på en meget enkel måde.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.