Gå til hovedindhold

Vægfliser Tirol Stenmåtte Gra 30x60cm


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser En Pakke: 1,80m² Farve: Grå Format: Rektangulære Materiale: Stentøj Optic: Sten Optik Overfladeegenskaber: Måtte Fliser / Ark Størrelse: 30x60cm Tykkelse: 8,5mm Funktioner: Rektificerer Produkt: Vægfliser

319,61 kr.* per Pakke

Indhold: 1.8 Kvadratmeter (177,56 kr.* / 1 m²)
Varenummer: ZF55083

På lager

Leveringstid 8-10 hverdage

Farve: Grå
Fliseformat: 30x60cm
Vare Antal
Pakke(r)
1.8

Vægfliserne Tirol Steinmatt i farven grå er ideelle som badeværelsesfliser. På grund af flisernes mål på 30x60 cm er badeværelset udspændt og fremstår dermed større og mere rummeligt. Dette er en meget flot bivirkning af de aflange Tirol-fliser på badeværelset. Desuden er stenfliserne udbedret, så kanterne på Tirol vægfliserne blev rettet op efter brændingsprocessen. Denne kalibreringsproces sikrer nøjagtigt matchende flisestørrelser og kanter med en 90 graders vinkel. Resultatet er præcise tyrolerfliser, der muliggør præcis lægning og tynde fuger. Alt i alt en stor fordel ved 30x60 cm Tirol badeværelsesfliser, både visuelt og håndværksmæssigt. Derfor er der intet, der står i vejen for et flot fliseresultat på badeværelset. Derudover er fliserne af lertøj matte. Tykkelsen på de stenmatte Tirol fliser er 8,5 mm.

Sammenfattende er der to fokuspunkter for Tirol vægfliser til badeværelset. Udover det tiltalende look er kvaliteten også overbevisende. Som badeværelsesfliser strækker de rektangulære, aflange fliser rummet, får badeværelset til at fremstå større og er desuden matte. På grund af den rettede egenskab kan man antage en høj grad af nøjagtighed og præcision, hvilket muliggør let arbejde med badeværelsesfliser og smalle fuger.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.