Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Cornelia Retro Optik Grøn Blå


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Blå, Grøn Format: Kvadratisk Materiale: Glas Optic: Retro, Vintage Størrelse: 23x23mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30x30cm Et Ark: 0,090m² Tykkelse: 8mm Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 1,5 kg Antal Stykker: 1

89,03 kr.* per Ark

Indhold: 0.09 Kvadratmeter (989,22 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34694

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Lyseblå
Vare Antal
Måtte/Mats
0.09
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vidunderlig glasmosaik flise Cornelia med retro look. Med denne flise kan hver væg opgraderes. Det er en flisemåtte i grøn og blå, en vægflise lavet af glas med et særligt smukt mosaikmønster.

Det store udvalg af farver muliggør subtile, men også lysende, iøjnefaldende vægge.
Overfladen er blank, hvilket især er tydeligt i de iøjnefaldende farver som rød og blå. Flisestrukturen er jævnt glat. Dette giver brugeren mulighed for nemt at rengøre vægfliserne. Ofte er det nok at tørre fliserne af efter brusebad. Flisemåtterne er firkantede og 8 mm tykke. Mosaikken er nem at lægge takket være måtterne.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.