Gå til hovedindhold

Glasmosaik Fliser Potsdam Azur


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue, Bruser Farve: Himmelblå Format: Kvadratisk Materiale: Glas Størrelse: 20x20mm Overfladeegenskaber: Strålende Fliser / Ark Størrelse: 30,5x30,5cm Et Ark: 0,093m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Skridsikker, Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 0,59 kg Antal Stykker: 1

29,06 kr.* per Ark

Indhold: 0.093 Kvadratmeter (312,47 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM34256

På lager

Leveringstid 4-6 hverdage

Farve: Himmelblå
Vare Antal
Måtte/Mats
0.093
Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Vælg venligst dit brugsmiljø for at få anbefalede materialer

**Vi anbefaler at bestille 1-2 måtter mere

Glasmosaikfliserne Potsdam i farven himmelblå er perfekte til indretningen af badeværelset og køkkenets bagvæg. En mosaik på væggen i badeværelset tiltrækker alles opmærksomhed. Det iscenesætter dygtigt væggen og skaber den ønskede atmosfære i rummet.

Egenskaber af glasmosaikfliser Potsdam

Stenstørrelsen på fliserne er 2 cm x 2 cm. De kan bestilles med en mat overflade. Glasmosaikfliser Potsdam sluger ikke lyset, men reflekterer kunstigt lys og dagslys, så rummet fremstår større. Da glasoverfladen kan rengøres og vedligeholdes hurtigt og nemt, er glasmosaikfliserne ideelle til at designe fugtige rum. De små glasmosaikfliser kan bruges til at kompensere for små ujævnheder på køkkenets bagvæg. I badeværelset og køkkenet får glasmosaikfliser Potsdam-armaturer og andre møbler til at skinne som nyt. Fliserne fås i forskellige farver.

Designmuligheder med glasmosaikfliser Potsdam

Glasmosaikfliser Potsdam tilbyder fleksible muligheder for at designe et værelse, et lille område eller individuelle vægge. Med dem kan for eksempel badekarret eller nicherne gøres til et blikfang. Dekorative mosaikker kan designes med både ensfarvede og flerfarvede fliser. En glasmosaik er også en berigelse i gangen og i ethvert andet opholdsrum. Yderligere effekter kan opnås med målrettet LED-belysning. Når lyset trænger ind i glasmosaikfliserne, skinner de i strålende farver.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.