Gå til hovedindhold

Mosaik Fliser Glas Tahiti Brun Sort Metalic


Anvendelsesområde: Bad, egnet til våde områder, Udendørs Område, Køkken, Indendørs område, Stue Farve: Sort, Grøn, Brun, Lilla Format: Kvadratisk, Variabel Materiale: Glas Størrelse: 20x20mm, 10x10mm Overfladeegenskaber: Måtte, Strålende Fliser / Ark Størrelse: 31,8x31,8cm Et Ark: 0,10m² Tykkelse: 4mm Funktioner: Frostsikker Slidstyrke: Slidstyrke 4 Produkt: Vægfliser, Mosaik Fliser, Gulvfliser Samlingsbredde: 1,5mm Vægt: 0,69 kg Antal Stykker: 1

51,41 kr.* per Ark

Indhold: 0.1 Kvadratmeter (514,10 kr.* / 1 m²)
Varenummer: TM33556

Ikke længere tilgængelig

Farve: Sort

Visuelt tiltalende mosaikfliser er nemme at installere på enhver væg i hjemmet. Derfor er de flotte vægfliser model Tahiti i brun sort metallic til køkkenet, badeværelset, stuen og festlokalet et godt valg. Den glitrende glasmosaikeffekt fremmaner en livlig flair i alle rum, som sikrer en ny fornøjelse i livet. Mosaikfliserne model Tahiti er lavet af robust glas. Overfladen på disse vægfliser, som fås i mange forskellige nuancer, er nogle gange mat og nogle gange blank.

Samspillet mellem de forskellige overflader skaber spændende øjeblikke, når lyset falder, så glasmosaikeffekten er særligt effektiv i kunstigt lys. Med spotlights og flerarmede loftslamper ligner disse mosaikfliser glitrende vand i mange farvenuancer.

Især de metalliske varianter er velegnede til moderne rum med designermøbler. Men Tahiti vægfliserne i grå og hvid samt i grå og sort inspirerer også med den bløde, skiftende lyseffekt, der inviterer til at drømme og slappe af. Glasmosaikeffekten overbeviser i køkkenet, i spisepladsen, i vinterhaven, i hobbyrummet og også på individuelle vægge i rummet, disse glitrende mosaikfliser er et smukt blikfang på ethvert tidspunkt af dagen.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Spørgsmål og Svar (0)


Har du et spørgsmål om produktet?

Vi er her for at hjælpe! Dine spørgsmål er værdifulde for os.

På grund af forskellig farvekalibrering af skærmene på computeren kan der forekomme farveafvigelser. Eksponeringen af produktbillederne har også indflydelse på de viste farver. Bemærk dog, at vi har justeret lidt farven på meget hvide eller lyse fliser for bedre gengivelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mønsteroplysninger:
Mosaikprøver leveres i en størrelse på ca.10x10cm, Flise prøverskæres ud af den angivne flise i en størrelse påmax. 30x60cmog er ekskluderet fra bytte / retur

antydning:
Hver flise og hver mosaik har forskellige krav til trimning, lægning og forarbejdning på grund af de individuelle materialegenskaber og anvendelsesformål. Spørg derfor en specialist på stedet for korrekt og sikker lægning af dine mosaikker og fliser. Vi påtager os intet ansvar for forkert brug og installation af byggematerialerne.