Gå til hovedindhold

Bundprofil kabelkanal aluminium PVC

Praktisk fodliste til badeværelse og køkkenMed en elegant fliseprofil som kabelkanal er det muligt at skjule kabler af forskellige typer optimalt og samtidig bruge en sammenhængende endeprofil i form af en bundplade. Grundprofilen til cementfliser er særlig høj kvalitet og designet af farvet anodiseret aluminium. Dette danner grundlag for at oprette en basisprofil med en integreret kabelkanal. Du kan bestille den højdejusterbare plastholder, som fås i forskellige højder. Denne er fastgjort til væggen og fungerer således som en kabelkanal.

Fleksibiliteten, den lette installation samt den særlige behandlingskvalitet gør dette produkt til et rigtigt blikfang og en fornuftig investering, især på lang sigt. Især gulvarealet glemmes ofte og bør derfor udstyres og afrundes med komponenter af høj kvalitet. Dette gør det muligt optisk at forfine tilstødende områder ved hjælp af et fodliste og samtidig bevare en funktionel fordel på lang sigt.

Fliseprofil for nem installationGrundprofilen er ideel til fliser. Den integrerede kabelkanal er skabt med installationen af ​​aluminiumsprofilen i høj kvalitet. Denne bruges til at montere bundbeklædning af forskellige typer på den. Disse fås i den relevante serie i onlineshoppen og er særligt imponerende på grund af deres tiltalende udseende. En høj grad af variation gør det muligt at kombinere den rigtige fliseprofil med den tilsvarende sokkelbeklædning.

Fås i forskellige styrker, du kan også bestille passende tilbehør, der har ekstra funktioner. Afhængigt af væggenes art og den tilsvarende installation har du mulighed for at påføre yderligere tætningslæber, som på den ene side holder fugt ude og samtidig giver ekstra fodisolering. Dette er særligt let med det rigtige tilbehør og er også muligt på kort tid takket være baseprofilens fleksibilitet. På denne måde kan du altid tilpasse dit fodliste til de rumlige forhold og tilpasse dit yndlingskoncept til et individuelt look.

Kvalitativt materialeGulvlisten til dine fliser og tilstødende vægge er lavet af farvebelagt aluminium. Dette er særligt let, holdbart og har et elegant udseende. Den raffinerede overflade ved hjælp af det anodiserede lag fremstår ikke påtrængende, men understøtter den elegante karakter af dine fliser af høj kvalitet. Kvaliteten fastholdes over tid. Samtidig kan du male over fliseprofilen og variere farven efter eget skøn.

Selv under installationen er det meget let at beskytte aluminiumet mod cementbaserede materialer ved hurtigt at tørre det af. Kabelkanalen er fremstillet i farvebelagt aluminium, som også er forkromet og har et særligt intens udseende. Farvestabilitet og vejrbestandighed garanterer også grundprofilens egenskaber af høj kvalitet og er en garanti for, at du ved køb af kabelkanalen modtager et ægte kvalitetsprodukt. Derudover kan du bestille matchende endehætter til hjørnerne af bundprofilen for at skabe et ensartet helhedsudseende på hver position i rummet.

Brug kabeludtag


Med en sådan fliseprofil er det muligt at skjule kabler tilstrækkeligt og samtidig få en finish af høj kvalitet til dine gulvfliser. Samtidig kan du bruge passende kabeludtag, hvor det er muligt at placere enheder overalt i rummet. Dette skaber en høj grad af fleksibilitet for din livskvalitet. På samme tid kan du bruge alle de optiske fordele ved et sådant fodliste til dig selv.

Det ensartede udseende samt den symmetriske positionering tillader en høj grad af fleksibilitet, når du redesigner dine lokaler. Derudover har dine kabler også en meget praktisk beskyttelsesfunktion. Dette gør det muligt at bruge netværk i dit eget hjem sikkert og pålideligt. Justeringer er heller ikke noget problem ved simpelthen at fjerne fodlisten. Barnets leg med installation og materialets kvalitet sikrer, at du kan bruge alle fordelene ved et sådant system på lang sigt og uden problemer.