Gå til hovedindhold

Den endelige profil

Slutprofilen er meget let at samle og er kendetegnet ved en ting frem for alt andet. Det tilpasser sig perfekt til fliserne og ser altid meget tiltalende ud. Derudover forarbejdes materialet til en meget høj kvalitet, hvilket også er meget vigtigt og står for en lang levetid. Endeprofilen kan bruges til både fliser og tæpper. For at disse ikke glider, er denne mulighed også meget nyttig og kan også nemt og sikkert installeres her.

Basisprofilen

Basisprofilen er også et produkt, som kunderne elsker at bruge. Den dækker kanter og kanter optimalt og er også let at samle. Derudover giver det også mange fordele, da det beskytter fliserne og også pynter materialerne optimalt. Dette giver dig mulighed for at bruge basisprofilen optimalt.

Grænserne

Du kan også klæde dig meget pænt på med grænserne. Du har et stort udvalg af forskellige produkter her. Så du har altid vished om, at du finder den rigtige til dig og dit formål. Derudover er grænser også meget flotte at se på og værd at bruge.

Messingprofil

Messingprofilen er meget moderne og en fantastisk måde at skjule ting på. Med denne profil har du mulighed for at gøre et godt indtryk, især i moderne huse og lejligheder. Montering og udførelse er også fremragende, så produkterne holder meget længe og også er meget flotte at se på.

Aluminiumsprofil

Aluminiumsprofilen er også smukt forarbejdet og derfor ideel til brug som beklædning. Det er meget robust og holdbart. Det er også ekstremt let at bruge under montering.

Fælles profil

Fugeprofilen gør dine fliser til et rigtigt blikfang. Udover endeprofilen, bundprofilen, kanterne og profilen i rustfrit stål er den et rigtigt must. Især den rustfrie stålprofil kan kombineres optimalt her. Alle profiler er meget smukke og udførelsen er optimal. Afhængigt af hvad du har brug for, skal du vælge det rigtige produkt. Det være sig en endeprofil, en bundprofil, kanter, en profil i rustfrit stål, en messingprofil, en aluminiumsprofil eller en fugeprofil. Her får du altid det rigtige produkt til dit projekt.