Gå til hovedindhold

Hjørneprofil kantbeskyttelse rustfrit stål

Cementfliser er generelt robuste og lette at passe. Ikke desto mindre kan der også opstå skader her på grund af splintring eller revner. Sådanne skader fører derefter til større reparationsomkostninger. Du kan forhindre reparationer med en kantbeskytter.

Fliseprofil til kanter

Fliseprofilen til kanter bruges som en overgangsprofil til andre gulvbelægninger for at skabe en dekorativ adskillelse mellem to typer belægninger. Derudover bruges fliseprofilen også, når der er samlinger af forskellig bredde. Kantbeskyttelse er særlig populær i lokaler med høje krav og i rum, der udsættes for meget høje belastninger. Hjørneprofilen giver god beskyttelse, især på stærkt brugte kanter. Hjørneprofilen beskytter fliserne mod skader og mekaniske påvirkninger. Derudover er et symmetrisk afrundet yderhjørne designet med kantbeskyttelsen og er derfor særligt velegnet til hygiejnisk følsomme områder. Det er især vigtigt, at rengøring er så enkel som muligt.

Materiale

Kantbeskyttelsen findes i forskellige materialer samt i forskellige farver og overfladevarianter. Kantbeskyttelsen i rustfrit stål er særlig attraktiv, høj kvalitet og elegant. Hjørneprofilen i rustfrit stål er meget elastisk og derfor også velegnet til lokaler, hvor der kræves høj modstandsdygtighed over for syrer og kemikalier. Den børstede overflade i rustfrit stål tilbyder et enkelt design og ser moderne og elegant ud. Derudover sikrer det innovative design let montering. Kantbeskyttelsen fås i forskellige størrelser og kan derfor bruges til hver flise. Desuden kan kantbeskyttelsen bruges både indendørs og udendørs.