Gå til hovedindhold

Aluminium som mosaikfliser

Aluminium som mosaikfliser

Aluminiumsmosaik er et eksklusivt blikfang på væggen. Metalloverfladen på de mange små fliser afspejler lyset og skaber dermed reflekser af lys og mørke, som giver interiøret en helt særlig flair. Aluminiumsmosaikfliserne danner et oxidationslag i luften, som gør overfladen modstandsdygtig over for UV -stråler. Aluminiumsmosaik ruster ikke og bøjer ikke ved høj luftfugtighed. Du finder mange forskellige versioner af aluminiumsmetalmosaik, som kan forskønne dit hjem. De højere anskaffelsesomkostninger amortiseres af mosaikflisernes lange levetid.

Eksklusivt rumdesign takket være aluminiumsmosaikfliser

Fliserne med en metallisk overflade er velegnede til en usædvanlig indretning. Dette får køkken, badeværelse og stue til at se særligt eksklusivt ud. Design en enkelt væg eller et udvalgt område med det specielle look af aluminiumsmetalmosaik. Med deres glatte overflade er fliserne særligt hygiejniske og lette at rengøre. Det lille tværsnit af mosaikfliserne er ikke omfangsrigt. De bruges i hele boligarealet og harmonerer med mange møbleringsstile, men understøtter især et puristisk udseende. Aluminiumsmosaikken er ikke egnet til udendørs brug. Hos os finder du mange designs, der matcher din møbleringsstil. Tag dig tid til at gennemse vores sortiment.

Let at lægge

Moderne aluminiumsmosaik er let i vægt. Du kan lægge det som normale fliser. Metalmosaikfliserne sidder på et keramisk underlag, der er forbundet med et net. Basen på mosaikken er rektangulær og kan skæres i størrelse efter behov.