Gå til hovedindhold

Oversigt over mosaikfliser

Fliser og mosaikker lavet med dem var allerede meget populære i oldtiden. Dette skyldtes den kølende effekt i det varme Mesopotamien, Rom og Egypten samt den dekorative og fortællende optik. Mosaikfliser blev brugt til dekoration, men også til at fortælle historisk, religiøs og social baggrund. Natursten var materialet til dette. I det 21. århundrede og i tider med klimaforandringer oplever denne traditionelle teknologi en ny renæssance.

Moderne designmuligheder med mosaikfliser

På grund af deres naturlige struktur er naturstenfliser den mest almindelige variant sammen med fliser med et trælook. Desuden skelnes der mellem væg- og gulvfliser. Gulvfliser skal naturligvis opfylde højere krav som vægt, slag- og trækstyrker osv. End vægfliser. Mosaik kan designes glimrende med begge versioner. Du kan også vælge mellem mosaikfliser af sten, glas, marmor, Vynil selvklæbende, metal, keramik eller porcelæn stentøj.

Mosaikfliser lavet af natursten, keramik, småsten, marmor

Naturstenmosaikfliser er den eneste undtagelse til industriel produktion. Natursten udvindes naturligt. Dette er skifer, marmor eller gnejs. Mosaikfliser af natursten, marmor eller keramik kan kombineres glimrende med industrielt fremstillede fliser af glas eller sten. Fliser af ren natursten ser ædle, klassiske ud og giver en behagelig følelse af at leve. Træ og natursten, småsten, marmor eller keramik er en uovertruffen kombination, der har bevist sig tusinde gange. Det ser godt ud indeni. Natursten viser normalt kun en farve, der løber gennem klippen. Afhængigt af hvilken slags materialer der kombineres, eller hvordan de enkelte mosaiksten lægges, resulterer interessante mønstre og store effekter.

Særlige kreationer med mosaikfliser

Fliser af natursten, småsten, marmor eller keramik skaber slående accenter midt på et træbord eller i form af et individuelt designet motiv på væggen. Over pejsen er de iøjnefaldende, som beskueren sikkert ikke vil glemme snart. Mosaikfliser giver dit badeværelse et antikt look. Lav dine egne vægmalerier eller klippehule med et vandfald. Men de selvklæbende mosaikfliser kan også bruges til at sætte vidunderlige accenter på kasser. Mosaikfliser i køkkenet giver det en middelhavsstemning. Uanset om det er gulvet, væggene, køkkenbordet eller bare dele af det. Naturligvis er fliserne af natursten også velegnede til dekoration af spejle i badeværelset, soveværelset eller forrummet. Mosaik fremstillet af glas- eller metalfliser er særlig effektiv.
Mosaikfliser lavet af natursten og medrenoveringer gjort let!
Med de mange forskellige designs er der en bred vifte af muligheder til rådighed for dig. Vælg materialer, former og farver og skær dem efter behov med en almindelig kappeskærer. Med en selvklæbende baggrund kan fliserne fastgøres meget effektivt og let. Den største fordel ved disse versioner er, at vægten er meget mindre end med rene stenversioner. Derudover er transporten lettere, mere miljøvenlig, og materialerne er langt billigere. Udseendet og egenskaberne forbliver fremragende.
Konklusion
Der er ingen grænser for farve, form eller kombination af materialer. Uanset hvad du kan lide, er det tilladt! Hvis du har spørgsmål til behandling, materialer osv., Svarer vi gerne på dine spørgsmål via telefon eller e -mail.