Gå til hovedindhold

Metalmosaikfliser universelt anvendelige

Metalmosaik på væggen

En metalmosaik i rustfrit stål er muligheden for at sætte accenter mellem dine normale fliser og skabe et unikt vægmaleri med mosaikfliser. Du kan lade din kreativitet løbe frit og bruge metalmosaikken i rustfrit stål til at skabe ornamenter og symboler samt grænser og afsnit som en overgang mellem fliserne og tapetet. Med hensyn til behandling adskiller mosaikfliser sig ikke fra klassiske vægfliser, så du ikke skal være opmærksom på nogen særlige detaljer og indarbejde dem i installationen på underlaget.

Mosaikfliser kan lægges universelt

Det er vigtigt, at du arbejder særligt rent med metalmosaikker i rustfrit stål, og at du vælger fliserne til flisespejlet i samme tykkelse som din metalmosaik i rustfrit stål. Hvis du ikke har erfaring med at lægge fliser, bør du overlade installationen af dine mosaikfliser til en specialist og overlade et flisebelægning til designet af dit køkken eller badeværelse. Rustfrit stål mosaik mosaikfliser inspirerer med en forsigtigt skinnende overflade, der er overbevisende med hensyn til både udseende og fornemmelse. Derfor nyder de stor popularitet inden for vægdesign og inspirerer med deres enkle behandling og alsidige muligheder i brug. De metalliske effekter fra en metalmosaik i rustfrit stål kan findes i et moderne køkken eller et trendy badeværelse i forskellige detaljer, for eksempel i beslag eller håndtag på skabe. Derfor skaber du en overgang til anlægget og kan implementere ideer, der næppe er mulige med et klassisk og ikke-accentueret flisespejl uden mosaikfliser. Metalmosaikker i rustfrit stål tilbyder en bred vifte af ideer, ikke kun i en lige linje som den øverste ende af flisespejlet, men også som et individuelt mønster.

I dette afsnit præsenterer vi vores nuværende samling af rustfrit stålmosaik i forskellige formater og metaller. Uanset om det er som indretning eller i kombination med porcelæn stentøj fliser - metalmosaikker har særlige designfordele i forhold til glasmosaik og natursten. Vores mosaik i rustfrit stål fås i forskellige formater, f.eks. 48x48x8mm, 23x23x8mm, 15x48x8mm eller 23x48x5mm. Derudover finder du på Mosafil mosaikker af rustfrit stål som kobber, bronze, sort, sølv og guld.