Gå til hovedindhold

Vinylmosaik Selvklæbende, særligt let at læggeStilfulde højdepunkter kan indstilles i badeværelser, køkkener eller forskellige stuer, hvis der bruges en vinylmosaik. Der kræves ingen lim for at fastgøre disse vægfliser. Den glatte overflade af vinylmosaikken sikrer et positivt visuelt indtryk, attraktive kombinationer af forskellige farver kan bruges til at fastgøre selvklæbende mosaikfliser. Mosaikfliserne tilbydes på praktiske måtter og kan let fastgøres til malede eller flisebelagte overflader. Overfladen skal dog altid være tør og ren. Vinylmosaikken fastgøres ved hjælp af en svamp, håndværkskniv, vaterpas og silikone. Måtterne kan skæres i størrelse og limes.

Vedhæftning af vinylmosaik er børnespil

Selvklæbende mosaikfliser overbeviser ikke kun med deres moderne design, plejen af vægfliserne er også en leg. Normalt er en fugtig klud tilstrækkelig, til genstridig snavs er et mildt universalrengøringsmiddel tilstrækkeligt. Velholdte selvklæbende mosaikfliser har en lang levetid med regelmæssig pleje. Hvis vinymosaikken ikke længere ønskes på et tidspunkt, kan den let fjernes med en hårtørrer. Den varme luft hjælper med at trække mosaikmåtten af overfladen uden at beskadige den. Den selvklæbende vinylmosaik fås i natursten, metal eller glasoptik og pynter glamourøse fokuspunkter på køkkens spejl i få trin. Disse vægfliser kan også bruges til at pynte vægge i arbejde, badeværelse, stue eller soveværelse. De selvklæbende mosaikmåtter limes simpelthen på, og kanterne forsegles med silikone.


Vinylmosaik, der skal overholdes

Marmor Mosaik

Ved limning af vinylmosaikken er det vigtigt at lime den første række lige; vaterpas skal bruges til dette. Efter den første række er de resterende vægfliser justeret efter dette. Hjørner og kanter måles på forhånd, og mosaikmåtterne skæres, så de passer. Selv uerfarne hobbyhåndværkere kan pynte på en sådan væg med vinylmosaikken.


Fordele ved selvklæbende fliser:
- ubegrænsede designmuligheder
- kan bruges til alle værelser i huset
- er hurtige og nemme at anvende
- ingen fugning nødvendig
- Limede fliser er holdbare
- hurtig og nem rengøring
- Mosaikfliser kan let udskiftes

Vinylmosaik er ikke egnet til:
- Udendørsarealer
- Vådområder
- til gulve
- på gips eller betonoverflader
- på tapetserede overflader
- på bløde overflader

Diverse designmuligheder

Med blot et par enkle trin kan hver tænkelig vægoverflade redesignes og dekoreres med vinylmosaikken. Store og små områder kan være stilfuldt designet, mens vinylmosaikken kan fastgøres billigt og meget let. Attraktive farver, smukke glanseffekter og forskellige designs giver optiske højdepunkter i rumdesignet. Selvklæbende mosaikfliser giver interiøret et helt nyt look. Med de rigtige fliser kan du bevidst sætte accenter. Den personlige stil for beboerne i en lejlighed understreges bevidst, og specielt boligtilbehør kan perfekt iscenesættes. Selvklæbende vægfliser kan vælges og fastgøres efter personlig smag. I forhold til vægfliser er vinylmosaikken en enkel måde at redesigne dine egne fire vægge på, samtidig med at du bevarer en overflade, der kan rengøres hurtigt og nemt.