Gå til hovedindhold

Glasmosaik med natursten - Et godt alternativ

En visuelt tiltalende variation af de naturlige fliser er glasmosaikken med natursten. Disse mosaikfliser er en kombination af glassten og natursten. Udvalget af varianter er meget stort. Der er kombinationer af rent glas og natursten samt mosaiksten, der er sammensat af begge materialer. Disse kompositioner kan designes vandret, lodret eller med dødstykker, så der afhængigt af lysforekomsten altid er et nyt, interessant syn. Glasmosaikken med natursten tilbyder en bred vifte af anvendelser i alle husets rum og også udendørs, fordi disse mosaikfliser normalt alle er frostsikre.


Mosaikfliser i forskellige designs

Glasmosaikken med natursten tilbydes af mange kendte producenter i mange farver. De mest populære farvekombinationer omfatter naturlige toner og lyse og mørke glassten. Denne glasmosaik med natursten fremkalder en naturlig stemning i alle rum og skaber et nyt ønske om at leve. Men det er ikke kun dette klassisk fine look, der inspirerer de naturlige jord- og stenfarver. Denne glasmosaik med natursten giver også det perfekte grundlag for enhver indretningsstil, fordi disse farver passer godt til rustikke møbler samt en moderne stemning af glas og stål. Glasmosaikken med natursten er en altmulig i indretning. Det kan derfor ikke kun ses i private køkkener, badeværelser og i festlokalet samt omkring pejsen, men også i mange praksis og offentlige bygninger. Glasmosaikken med natursten skaber en ny stemningskvalitet selv i temmelig kølige omgivelser. Et stykke natur og mystisk glitrende glas gør underværker på hver væg, på hver etage og delvist på møblerne.


Natursten med glasmosaik

Mosaikfliser af høj kvalitet med natursten er lette at lægge. Glasmosaikken med natursten er fastgjort til vægge og gulve i et par enkle trin. Disse fliser tilbydes normalt som et netværk, så meter for meter hurtigt skinner i ny pragt. Hobbyhåndværkere kan også redesigne deres gulve og vægge inden for en enkelt dag efter ønske. Hvad der også er meget praktisk ved mosaikkerne er, at de takket være de små sten let kan skæres, så de passer til enhver overflade. Grundstenene, der udgør glasmosaikken med natursten, fås også i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem rektangler og firkanter. På denne måde findes den perfekte farve og det optimale geometriske mønster garanteret for hvert værelse og hver ydre overflade. Natursten har også en lang levetid. Stenene rengøres og imprægneres en gang om året med skånsomme, brugervenlige plejeprodukter, så de ikke accepterer mos, alger eller andre snavspartikler.

Alsidig anvendelse som mosaik

Ud over de naturlige farvevarianter opdager køberne også legende guld- og sølvglas i glasstenene, der får hver væg til at skinne. Sådan skinner badeværelset, soveværelset lyser op, og den diskofølelse opstår ved festen i kælderen. En glasmosaik med natursten giver utallige muligheder inden for boligindretning og havedesign. Bare et kig på det enorme udvalg på Internettet vækker fantasien om nye værelser og en ny følelse af at bo i alle. Glasmosaik med natursten er en af ​​de mest populære mosaikfliser i disse dage, fordi disse fliser giver individuelle opholdsrum, der garanteret kun eksisterer én gang i verden og er et udtryk for beboernes personlighed.