Gå til hovedindhold

Kobber som mosaikfliser

Kobbermosaikfliser

Kobbermetalmosaik er af særlig høj kvalitet og kan installeres i dit køkken, badeværelse eller i andre områder af lejligheden. Fliserne er belagt med kobber, hvorfor lysindfaldet smukt reflekteres i dine værelser. Spillet af lys og skygge ændrer sin virkning i alle vinkler. Kobbermetalmosaik fungerer som et ideelt supplement til møbler, inventar og andre møbler. Farven på mosaikfliserne giver værelserne varme og hyggelige accenter. Kobbermetalmosaik tilbyder en række forskellige designalternativer, fordi de ser klassiske ud. Den metalliske overflade af mosaikfliserne skaber ekstraordinære accenter.

Kobbermetalmosaik til alle rum

Mosaikfliserne kommer til sin ret i alle rum i dit hus, fordi de giver dem et mystisk og interessant udseende. Rummet ser elegant og klart ud uden at være påtrængende. Da kobbermetalmosaik giver rummet glans med sin smukke farve, kan du opgradere din lejlighed med mosaikfliserne på ingen tid. Kobbermetalmosaik bruges som fliser til gulvet såvel som til væggen. De fås i en mat eller blank form, så en kombination kan være meget attraktiv. Kobbermetalmosaikker kan også designes variabelt med glas.

Lægning af mosaikkerne

Hvis disse mosaikfliser lægges, gøres dette som med alle andre konventionelle fliser. Du skal dog være opmærksom på metalbelægningen og være forsigtig med at undgå skader. Så snart fugemassen er tør, rengøres fliserne simpelthen med en fugtig klud og et egnet rengøringsmiddel. Slibemidler og hårde svampe må ikke bruges.